Komp nece da se upali, stavio sam drugo napajanje koje radi na drugom kompu, otkacio sam hdd, playere, graficku karticu izvadio i nece svejedno da se upali... To mi je komp od drugara, da li je mozda crkla ploca? Konf: MSI K8N Neo V.2.0 AMD Sempron SDA2600AI02BX (to pise na samom procesoru) Ati Radeon 9250
:: @ttat :: Nisam to sam pregledao petnaest puta, proveravao kablove, ali nece, i ja sam mislio da sam negde zabrljao, menjao i mrezni kabal... :: :: Izgleda da stvar postaje jasna... :: :: :: ::
To ti je sempron 2600+, soket 754. Polovna ploca je oko 20-40 eura, zavisi ko nudi. A u radnjama su cene od 3,5 do 5 hiljada (kao nove, mada nisam zvao da proverim ima li na stanju). Procackaj malo po oglasima/. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Ja predpostavljam da je ploca.. :: Koliko bi dosla ploca polovna da se ovo uklopi u nju :: :: ::
Znam koji je sempron, pogledacu po oglasima, pa cu videti, u principu to se slabo i isplati menjati.... Bolje da kupi drugi komp.... Hvala svima na pomoci
Druze ja sam to odmah lako proverio, pincetom sam kratko spoio pinove na ploci i nece da se svejedno upali..... A i taster sam proverio tako da je on ispravan.... Hvala ali nije to...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.