Vec sam pitao u nekoj drugoj temi, al je otisla sa naslovne strane, a znam da vecina gleda samo teme na naslovnoj... Ovo mi je jako bitno jer mi je komp glasan ko avion da polece, vec je frustrirajuce... Citao sam malo o ovim kontrolerima po netu i ima za neke da rade samo na 3 pinskim ventilatorima. Ja bi hteo da uzmem Zalman ZM-MFC1 Plus. Iimam Kandalf i tunderblade blue ventilatore koji imaju standardni prikljucak koji ide u napajanje i jedan koji je za kontrolisanje brzine... Dal ce Zalman da im regulise brzinu, posto koliko sam skapirao kontroleri rade na principu smanjivanja voltaze, pa ako je meni vent na stalnih 12V na napajanju, dal ovaj pin koji bi ubo u Zalman vredi necemu, il moraju i pin za 12V i GND da budu ubodeni u Zalman? Sad sam ga objasnio do j..a... Znaci, da ne ser.. vise, dal 4-pinski vent moze preko kontrolera???
P.S. Speed fan mi ocitava obrtaje, al nece nista da promeni, a advanced opcije nisam dovoljno hrabar da diram, u svakom slucaju ovaj Zalman lepo izgleda i uklopio bi mi se u Kandalf, a nije neka kinta...
... previse kablova u kucistu... E jeb.. kad sam hteo sve da svetli u plavoj boji, pa sad eto mi... Znaci ovaj kablic zabodem u Zalman, ovo drugo u vent, i onda prakticno napajanje venta ide preko Zalmana? Da, sta i ja pitam bezveze... Hvala ti puno...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.