Nije mora manuelno da se nadje napajanje. Znachi power supplies pa silverstone pa onda Silverstone SST-ST1000NV Strider - 1000 Watt
U obzir mozhda dolazi i CORSAIR TX850W?
:: Link je oket,ali mora ici copy-past,zbog ove dve tacke :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: Dobar link.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nije mora manuelno da se nadje napajanje. :: Znachi power supplies pa silverstone pa onda Silverstone SST-ST1000NV Strider - 1000 Wat :: :: :: U obzir mozhda dolazi i CORSAIR TX850W :: :: :: :: Link je oket,ali mora ici copy-past,zbog ove dve tacke :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Dobar link.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: ::
Jesi siguran da je 120 eur?Meni je to malo malo!Da nije neka greska?Ako je informacija cene tacna slazem se da je to najbolji izbor.Ali ako nije Silverstone je pored njega najbolje sto moze da se uzme za te pare..Ipak je OEM Enhance a imas i testove na netu.Za 150 eur nema sta da prodaje ime,vredi svaku paru! U svakom slucaju ista prica vredi i za Pufija i za H-nitro.Ako je Corsair dostupan po toj ceni onda je extra!Na konju su samo tako.
Green Green Grass Of Home
:: Ja sam za TX Corsair-a od 850W. Za 120e je to extra kupovina, 5god garancije, pruza 10-15% vise od deklarisanog . :: :: Silverstone u cenu racuna i ime tako da bi ga ja zaobiso :: :: ^ Taj Chieftec da se pokruje usima sa 75A a deklarisanih 1KW, cena sve i govori ..
Moje razmisljanje ide ka Corsair 850w jer ako je 120 Eur cena ne da je smesna nego zalosna za takvo napajanje.Plus 70A na v12 sta vise pozeleti.E sad ako se uzme u obzir i malo vise wati kod LC-a mada ga ja ipak nebi poredio sa Corsairom..Ipak Corsair a i izbacice vise od deklarisane vrednosti..
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Moje razmisljanje ide ka Corsair 850w jer ako je 120 Eur cena ne da je smesna nego zalosna za takvo napajanje.Plus 70A na v12 sta vise pozeleti.E sad ako se uzme u obzir i malo vise wati kod LC-a mada ga ja ipak nebi poredio sa Corsairom..Ipak Corsair a i izbacice vise od deklarisane vrednosti. :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Sto se lozis debeljko? :) Tebi sam i odgovorio nego kome.Pitao si sta ja mislim,ja ti rekoh moje misljenje..Hehehe.
:: Kome je bio upucen ovaj odgovor :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Moje razmisljanje ide ka Corsair 850w jer ako je 120 Eur cena ne da je smesna nego zalosna za takvo napajanje.Plus 70A na v12 sta vise pozeleti.E sad ako se uzme u obzir i malo vise wati kod LC-a mada ga ja ipak nebi poredio sa Corsairom..Ipak Corsair a i izbacice vise od deklarisane vrednosti. :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Nemoj da ti mrsavi da po...Hahahahah.Pa ne moram da spominjem sunce ti poljubim.Valjda si zakljucio iz konteksta kad vec govoris non stop o LC Power,koje bi drugo napajanje moglo da bude. Ja licno nemam poverenja u LC Power ali to ne znaci da sam ja upravu.Corsair je proveren,dva ,tri komada sam imao licno pa znam sta moze da se ocekuje i kakva su napajanja..Ej samo da znas mrsavi ima 97KG pure muscles pa ti sad zamisli koliki je to covek koji trenira svaki dan :) Nemoj ti meni ovo,ono..hehehehehe...
:: Zesci ti odgovor mrsavko,kad nigde ne spomenu komponentu za koju sam te pitao :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Sto se lozis debeljko? :) Tebi sam i odgovorio nego kome.Pitao si sta ja mislim,ja ti rekoh moje misljenje..Hehehe :: :: :: :: Green Green Grass Of Home ::
Tebra sunce mu poljubim,zene me ubise.Veceras treba da se nadjem sa dve zenke pa ne znam kako da se organizujem.Moras me razumeti..Hehehehe. Slusaj,ja sam i govorio od Silverstone Strider ali o 850w verziji.Ta 1000watna verzija ne moze za 150 Eur tako da o tome nema ni govora na zalost.Jos jedna solucija zasto Silverstone uopste otpada jerje Pufi nagovestio da to nema u ponudi kod svojih dobavljaca mada bi ja to kupio i sa berze ...Kako god,sta god mi rekli Pufna ce po svom cuvenom,udari kontru hahahaha.Salim se.Nek sam odluci.
:: Tebra sunce mu poljubim,zene me ubise.Veceras treba da se nadjem sa dve zenke pa ne znam kako da se organizujem.Moras me razumeti..Hehehehe :: Slusaj,ja sam i govorio od Silverstone Strider ali o 850w verziji.Ta 1000watna verzija ne moze za 150 Eur tako da o tome nema ni govora na zalost.Jos jedna solucija zasto Silverstone uopste otpada jerje Pufi nagovestio da to nema u ponudi kod svojih dobavljaca mada bi ja to kupio i sa berze ...Kako god,sta god mi rekli Pufna ce po svom cuvenom,udari kontru hahahaha.Salim se.Nek sam odluci :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Tako sam i mislio,od pocetka pricam samo o ovome :: :: http://www.caseking.de/shop/catalog/popup_image.php?pID=12032&imgID= :: :: :: :: Tebra,nesto si mi dekoncentrisan today,what`s the reason :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
cek malo nesto mi nije jasno niko nije ni u jednom trenutku pomenuo cm, koja su onda najkvalitetniji proizvodjaca za power supply lc silverstone i ocz ili corsair?
:: cek malo nesto mi nije jasno niko nije ni u jednom trenutku pomenuo cm, koja su onda najkvalitetniji proizvodjaca za power supply lc silverstone i ocz ili corsair :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.