Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kupio danas.... :)
STRANA 1 OD 1
sale74 Kupio danas.... :) 04.12.2009. 13:14 T22505

status: user
broj poruka: 64
Termaltake Soprano DX VE 7000 Series.....

Sta mislite o ovom kucistu? :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar pa da castis:)) 04.12.2009. 13:18 #164732

broj poruka: 3992
po meni extra kuciste,sa svim tim ventilatorcicima,filterima....
ja sam hteo da ga porucim pre par dana za sebe ali sam ipak uzeo NZXT LEXA S....
nek te sluzi u zdravlju i veselju:)))

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

sale74 haha :) 04.12.2009. 13:21 #164733

ocu, ocu ! meni je bas extra sta mislis koliko sam dao? :)))
skar eh sad,nisam ja baba Vanga 04.12.2009. 13:23 #164735

koliko god da si dao,nema veze za sebe kupujes...
ali po tvom komentaru kontam da si ga uzeo povoljno....gresim???

sale74 .) 04.12.2009. 13:30 #164738

ne gresis 4300din u WINWIN-u veceras mozda skoknem i po neki stampac na akciji.... :) ja mislim da nije mnogo aa?
sale74 :) 04.12.2009. 13:35 #164740

NZXT LEXA aa dobro je gledao sam ga bas skoro bas je bolest kako su ga uradili kvalitet NO1 :) mislim bar se meni cini.... najjace sto kad sam doneo kuci keva mislila da sam kupio frizider.... :DDD LOL! nego ko ce sad sve da prepakuje :(.... kasnije na tenene :)
gliga79 Odlicno 04.12.2009. 13:48 #164745

broj poruka: 4641
po meni najlepsa kucista. Pre neki dan sam kupio Soprano RS 200 i odusevljen sam i izgledom i performansama. Uzivo je lepse nego na slici. Smanjila se temperatura za 10C, proc je sad u IDLE 30-31, HDD 29-30, graficka 33-34C, znaci drasticno je temperatura smanjena, u starom kucistu (Kinez)kad skinem stranicu procesor je bio 35-36C, a sa stranicom 40+. Kuciste je pedantno odradjeno i ima prostora dosta. Za te pare mislim da je najbolja kupovina (Kvalitet+Kvantitet).

Jel si uzeo sa providnom stranicom ?, ja nisam zato sto cu da kupim posebno onu stranicu u win winu sa velikim ventilatorom.
Pozz
- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....

TheBear Meni je Lexa S 04.12.2009. 13:58 #164748

broj poruka: 6502
ekstra, samo da je vece uzeo ih ga...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle Re: Odlicno 04.12.2009. 14:03 #164749

broj poruka: 976
Ja imam isto Thermaltake Soprano DX VE 7000 ali bez providne stranice, citao sam jos davno da moze da se dokupi providna stranica, ali ovo je srbija, pa ako neko negde nadje nek mi javi

:: po meni najlepsa kucista. Pre neki dan sam kupio Soprano RS 200 i odusevljen sam i izgledom i performansama. Uzivo je lepse nego na slici. Smanjila se temperatura za 10C, proc je sad u IDLE 30-31, HDD 29-30, graficka 33-34C, znaci drasticno je temperatura smanjena, u starom kucistu (Kinez)kad skinem stranicu procesor je bio 35-36C, a sa stranicom 40+. Kuciste je pedantno odradjeno i ima prostora dosta. Za te pare mislim da je najbolja kupovina (Kvalitet+Kvantitet)
::
:: Jel si uzeo sa providnom stranicom ?, ja nisam zato sto cu da kupim posebno onu stranicu u win winu sa velikim ventilatorom
:: Poz
:: - L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....
skar Re: Meni je Lexa S 04.12.2009. 14:30 #164755

jeste,imao sam problem sa kablovima
povelika ova 4870 pa nije bas kao sto na slici izgleda
inace je perverzija,jako kvalitetno odradjeno,4x120mm ulltra tiha ventilatora,crna mat zavrsnica,cable management,fan controler..mislim sta reci
a kad ga upalis pa napred zasijaju neonke kao da je sa neke druge planete,podseca me na aliena...mocno

:: ekstra, samo da je vece uzeo ih ga...
gliga79 Stranica Thermaltake 04.12.2009. 14:33 #164757

Stranicu sam video ovde:
http://www.winwin.rs/ku%C4%87i%C5%A1ta.65.html?categoryId=37
Ima Fan od 23 cm sa strane.
Vidim da je ova serija kucista potpuno ista kao moja osim prednje stranice.
Prednja stranica se razlikuje, kod mene je bukvalno kao klavir odradjeno, dok kod ovog ima neke linije poprecne, e sad ne znam uzivo kako deluje.

Kovle ... 04.12.2009. 15:18 #164774

broj poruka: 976
Ko zna koji li je ovo kuler i koliko se cuje, nekako mi ne lici da proizvodi Thermaltake, poznato je da su njihovi kuleri bucni, ako je ovo njihov, a bogami cena od 2000 din nije bas naivna

skar Re: ... 04.12.2009. 15:32 #164776

pa jeste da je jaca cena,ali vredi te pare
s`obzirom da je jedna kvalitetna 12cm oko 700din,znaci ova 23 ima da razvaljuje
a imam sad podmazan thunderblade i vrti duplo tise nego pre,jos sad kad mu smanjim obrtaje,ma bebica....da se nadovezem jer sam pobegao sa teme znaci da se sama stranica dobije za 1300

:: Ko zna koji li je ovo kuler i koliko se cuje, nekako mi ne lici da proizvodi Thermaltake, poznato je da su njihovi kuleri bucni, ako je ovo njihov, a bogami cena od 2000 din nije bas naivn
gliga79 Nepisano pravilo 04.12.2009. 18:01 #164874

kaze da sto je kuler veci hladi na manjem broju obrtaja i samim tim je tise.Taj Ventilator kosta sigurno preko 1000 din. Mislim da cena nije visoka.
Mislim da ce ovaj kuler da napravi frizider u kucistu, koje je i onako odlicno provetreno.Kabl menadzment mozes da odradis izuzetno dobro, samo dobro obrati paznju na unutrasnjost.
Ubacis neonke i ima da bude praznik za oci. Em lepo em funkcionalno(sto je najbitnije).
Pozz.

:: Ko zna koji li je ovo kuler i koliko se cuje, nekako mi ne lici da proizvodi Thermaltake, poznato je da su njihovi kuleri bucni, ako je ovo njihov, a bogami cena od 2000 din nije bas naivn
TheBear Re: Re: Meni je Lexa S 04.12.2009. 18:04 #164877

broj poruka: 6502
E da je full tower (bilo bi skuplje ali nema veze) kupio bih ga verovatno, i meni se izgled svidja, ako i sve unutra, crni enterijer, menadzment, ventilacija, supr je sve, NZXT je sa tim kucistem i Tempest EVO napravio pun pogodak.

:: jeste,imao sam problem sa kablovim
:: povelika ova 4870 pa nije bas kao sto na slici izgled
:: inace je perverzija,jako kvalitetno odradjeno,4x120mm ulltra tiha ventilatora,crna mat zavrsnica,cable management,fan controler..mislim sta rec
:: a kad ga upalis pa napred zasijaju neonke kao da je sa neke druge planete,podseca me na aliena...mocn
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: ekstra, samo da je vece uzeo ih ga...
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sale74 PREZADOVOLJAN !!! :) 04.12.2009. 23:10 #164958

prepakovao sam sve komponente, odlicno je kuciste tiho i kvalitetno svakom ga preporucujem :) ima napred 16cm i pozadi 12cm kuler odlicnu promaju pravi u kucistu jos sam ubacio ritmicke neonke 40cm taman su stale sad uzivam.... :)

gligo upravu si 5,6 stepeni mi je pala temp cpu-a....

:)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs