nije nesto na izgled lepo, ali je veoma funkcionalno, sto je po meni i bitnije, ali ne verujem da ce u skorije vreme da priviri kod nas, a kad proviri, bice mu cena jedno 250eu.
ima 3 venta dole poa 180 mm i zarotirana mobo za 90 stepeni, pa grafa stoji vertikalno u odnosu na dno kucista!
ovo je zbog prirodnog ponasanja vruceg vazduha koji i inace tezi da ide gore, pa su ventovi dole a cela gornja strana je uradjena po meni savrseno estetski i funkcionalno kao jedan veliki gril tj mash...
po meni mozda i najbolje kuciste kod nas trenutno u tom cenovnom rangu, do 150 e!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
pa pazi, ne znam sta hoces da kazes, nisam tako mislio, rekao sam u smislu da stvarno imaju sve, ali znam da imaju, jer su uvezli sve zivo, posavsi od Scythe-a do ThermalRight-a Copper, koga ne da nema, nego niko ni ne pomislja da ga uveze, cena mu je u Gigatronu 9.000 i kusur, za ovo kuciste znam da imaju, ali ne smem da pitam, i sad sam se bas razboleo kad sam cuo da ga ima, jer to je jedino kuciste koje mi je zapalo za oko pored ovog Big Chieftec-a koga imam..ispunjava sve moje zahteve, sem cene naravno, cena je fina onako..
Videćeš šta sam hteo da kažem kad budeš zvao da tražiš nešto od te egzotike. Jurio sam Megahalems za ortak i rekli su u najavi, javiće....od da možda 2023, jer je to bilo pre mesec i po.
:: pa pazi, ne znam sta hoces da kazes, nisam tako mislio, rekao sam u smislu da stvarno imaju sve, ali znam da imaju, jer su uvezli sve zivo, posavsi od Scythe-a do ThermalRight-a Copper, koga ne da nema, nego niko ni ne pomislja da ga uveze, cena mu je u Gigatronu 9.000 i kusur, za ovo kuciste znam da imaju, ali ne smem da pitam, i sad sam se bas razboleo kad sam cuo da ga ima, jer to je jedino kuciste koje mi je zapalo za oko pored ovog Big Chieftec-a koga imam..ispunjava sve moje zahteve, sem cene naravno, cena je fina onako. :: :: ::
Jel taj Megahalems bolji IFX 14, kazu da su slicni po performansama ali se Megahalems mnogo lakse montira ?
Pozdrav!
:: :: Videćeš šta sam hteo da kažem kad budeš zvao da tražiš nešto od te egzotike. Jurio sam Megahalems za ortak i rekli su u najavi, javiće....od da možda 2023, jer je to bilo pre mesec i po :: :: :: pa pazi, ne znam sta hoces da kazes, nisam tako mislio, rekao sam u smislu da stvarno imaju sve, ali znam da imaju, jer su uvezli sve zivo, posavsi od Scythe-a do ThermalRight-a Copper, koga ne da nema, nego niko ni ne pomislja da ga uveze, cena mu je u Gigatronu 9.000 i kusur, za ovo kuciste znam da imaju, ali ne smem da pitam, i sad sam se bas razboleo kad sam cuo da ga ima, jer to je jedino kuciste koje mi je zapalo za oko pored ovog Big Chieftec-a koga imam..ispunjava sve moje zahteve, sem cene naravno, cena je fina onako. :: :: :: :: :: ::
BAx pa ja sam video u radnji kod vuka najmanje 2 ta TERAHALEMS-a, a bio sam pre ned-dve.
Cim udjes u radnju, skrenes levo i tamo gde stoje qcista imas na vrhu megahalem-se, articcoolinge za grafe, corsair-ovo vodeno `ladjenje i jos po nesto. Vid`o sam
Onda su baš cool što su zvali. Jer sam im slao mailove na nedeljnom nivou pa odustao. Inače tražio je onaj OC edition sa dva xigmateka.
@gile23 IFX kažu da se teško montira oni kojima fali daska u glavi ili nisu uzeli nikad šrafciger u ruke. A i da jeste, to me nikad ne bi odvratilo kd kvalitetne komponente. Kuler je odličan, ali nije bolji od IFX 14 + 2 x 120mm.
:: :: :: :: BAx pa ja sam video u radnji kod vuka najmanje 2 ta TERAHALEMS-a, a bio sam pre ned-dve :: :: Cim udjes u radnju, skrenes levo i tamo gde stoje qcista imas na vrhu megahalem-se, articcoolinge za grafe, corsair-ovo vodeno `ladjenje i jos po nesto. Vid`o sam
aha, sad znam na sta mislis, pa znam ja to, ali ja se vise ne osvrcem na `telefon`, jer provalio sam da za pola artikala ne mogu da daju adekvatnu informaciju, jer jednostavno NE ZNAJU sta imaju, moras da ih razumes, imaju nenormalno mnogo artikala, provalio sam npr. kad sam pre neki dan zvao da pitam u vezi jednog hladnjaka Scythe za HDD, rekli su da nemaju, pa sam slucajno prolazio pozeskom i svratio do njih na Banovom brdu, imali su 10kom. ni manje ni vise, samo sam se nasmejao i od tada odem samo kad mi nesto zatreba, ne moze da se desi da nemaju, ali na Banovom brdu, znaci ne tamo kod vuka, vracar, itd, samo Banovo brdo, sta vise, bio sam prekjuce i video da imaju i Musashi i TR Copper, i Prolimatech Megahalems, True Black 120, IFX-14, ma SVE, veruj mi, jedino ne bih znao za ovo kuciste, jer je ovo stvarno prestiz, ja ne znam za skuplje kuciste od ovog.
@alexb nije Chopper, nego Copper (bakar), a da nije mozda Hladnjak za HDD, a? onaj Scythe Himuro, ili QuetDrive ako mi maznes zadnji, imaces sacekusu, da znas
Ok, za srafcigere i ostalu kompaniju nije problem :). Znaci IFX 14 je za vazduh i dalje najbolji :). A ima vise vrsta ovih Megahalema :), ovo pretpostavljam zbog kulera :).
:: :: Onda su baš cool što su zvali. Jer sam im slao mailove na nedeljnom nivou pa odustao :: Inače tražio je onaj OC edition sa dva xigmateka :: :: @gile2 :: IFX kažu da se teško montira oni kojima fali daska u glavi ili nisu uzeli nikad šrafciger u ruke. A i da jeste, to me nikad ne bi odvratilo kd kvalitetne komponente. Kuler je odličan, ali nije bolji od IFX 14 + 2 x 120mm :: :: :: :: :: :: :: :: :: BAx pa ja sam video u radnji kod vuka najmanje 2 ta TERAHALEMS-a, a bio sam pre ned-dve :: :: :: :: Cim udjes u radnju, skrenes levo i tamo gde stoje qcista imas na vrhu megahalem-se, articcoolinge za grafe, corsair-ovo vodeno `ladjenje i jos po nesto. Vid`o sam
Za Megahalems: ima klasik, samo telo, ventilatore nabavljaš sam, ima taj OC edition i neki silent, sa nekim ne sećam se tačno kojim silent 120mm ventilatorima.
PA valjda je H bilo u zagradi. Pa i da neznam sta znaci cooper pogled na taj cooler bi rekao sve.
E bax, razmisljao sam da uzmem neki od tih hdd coolera, ali nema svrhe da stavljam green u taj oklop kad je ovaj gotovo necujan. E sad imam i par seagate-ova u raidu koji se dobro cuju ali nekako mi je mnogo 60e za hdd ladnjake koji stvarno dobro ubijaju buku. Da je jedan morao bi da spremis tu sacekusu.
To sto planiram da uzmem ima u g-tronu(proverio sam uz dosta muke - niko u radnji nije znao o cemu se radi) i to je jedini proizvod tog proizvodjaca koji oni imaju.
he he, propade tema o CoRsairovom super-kucistu :P
pi, sto si ti neki misteriozan batica, stvarno si bre kvaran, sad si me bacio u `think`, kao prvo, obratio si se meni, ja nisam bax a drugo, imas Scythe Himuro, koji kosta 1.400din, to ti je 2.800din ako se ne varam, samo ja bih radije uzeo Scythe ITA KAZE x2, po komadu je 700din i hladi dosta efikasnije..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.