Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Novo kuciste
STRANA 1 OD 1
djokosrb Novo kuciste 01.12.2009. 18:26 T22430

status: user
broj poruka: 6875
resio drugar (od mog drugara):)) da uzme novo kuciste
Nije bitno dal je mid ili full tower daje oko 130e
Jedino sto zeli je da ladi dobro i da nije bucno(to mu je najvaznije)
Ja mu reko da bira:coolerMaster haf 932 ili TT Armor+ VH6000BWS,al nece
KaZe video da je kod hafa bucan prednji a kod Armor+ VH6000BWS bucan zadnji kuler?

Ne znam za to nisam korisnik tih kucista al video sam i ja na netu ,pisu ljudi da su kucista bucna
odnosno taj zadnji kuler kod Armor+ VH6000BWS i prednji kod hafa

Pa ponosni vlasnici(i svi drugi naravno) ,da li mogu da se cuju vasi utisci ili preporuka sa neko drugo kuciste
HVALA

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Cooler Master Storm Sniper 01.12.2009. 18:34 #163812

broj poruka: 6502
podesavanje brzine ventilatora (tisina), veoma prostrano, kvalitetno. Izgled subjektivna stvar meni se svidja. I bolji je izbor od ta dva po meni.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 01.12.2009. 19:13 #163824

broj poruka: 9121
Element S, a tom coveku koji zna coveka reci da ako hoce tisinu ne moze da ima 10 kulera da rade na max a da bude tisina, ako hoce hladjenje nek se otvori za vodu.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish neko za 100 jevreja 01.12.2009. 19:27 #163828

broj poruka: 7285
i 30 jevreja za ove sa linka.
Rezime:Hladno i necujno.

http://www.dragonsteelmods.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11205&Itemid=1

http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpymA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Alexva Ponosni vlasnik 01.12.2009. 22:26 #163890

broj poruka: 134

Armor+ VH6000BWS!Nije bučan zadnji ventilator on je 12 cm nego je bučan bočni ventilator od 23 cm!Znači to čudo kad se uključi u stanju je da oduva grafičku karticu iz kućišta a čuje se kao mlazni avion.S druge strane ODLIČNO hladi mada ja sam ga isključio temperature su najnormalnije a čujem da može malo i da se moduje na 5v ( pošto ne postoji mogućnost kontrole obrtaja ) u kom slučaju se čuje dosta slabije.Odlično kućište, kvalitetno urađeno, teško, prostrano, odlično rešeno hlađenje e sad što se tiče tog velikog ventilatora to je ipak moj subjektivni utisak možda tvom drugu i neće biti toliko strašno.Ja sam više nego zadovoljan a što se tiče drugih ventilatora u kućištu tu je dobri stari SpeedFan :)!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs