Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Eksterni hdd
STRANA 1 OD 1
alfi Eksterni hdd 30.11.2009. 09:59 T22378

status: user
broj poruka: 133

Eksterni HDD, koji preporucujete?
Sa ili bez napajanja, brend...?
Hvala na savetima,
Pozdrav svima na forumu,
Aleksandar
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Po meni WD u svakom slucaju... 30.11.2009. 10:21 #163332

broj poruka: 1475
Passport Studio bez napajanja, My Book Studio sa napajanjem... brzi hladni... ako nemas kinte mogu i obicni, Studio sam ti preporucio zbog FireWire konekcije koja je mnogo brza od USB-a!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

imarkovic @alfi 30.11.2009. 10:30 #163336

broj poruka: 18996
ako ti treba prenosivi HDD, onda 2.5` Transcend, ili Seagate, a ako ti treba home HDD, Hitachi, ili Samsung 5400rpm + Transcend 3.5` Rack USB varijanta najsigurnije.

drax Re: 30.11.2009. 13:41 #163367

broj poruka: 246
Uzeo sam Verbatim od 1TB, prvi pre 5-6 meseci za drugara, a pre mesec i po za sebe. Svi programi ga vide kao Samsung HD103 SI. Povovljni su (platio sam 8500), rade odlično, ne čuju se, ne greju se a i brzina je Ok za USB2.
Pozz

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.

Spike WD 30.11.2009. 14:52 #163392

broj poruka: 223
Ja sam se pre 2 meseca isto razmisljao koji da uzmem i savet ako hoces prenosivi, uzmes WD Passport (radi samo na usb, ja imam od 500 GB), a ako ti treba nesto samo za cuvanje podataka, WD My book (on ima 1 i 2 TB varijante), studio je dobar, ima 4 tb, ali realno je preskup. Iskreno receno platio sam nekih 15-ak dolara vise za WD passport, ali sam prezadovoljan radom i dodatnim softverom koji ide sa njim... Komsija do mene ima my book i gledao sam ga ekstra je. Ja bi ga npr. uzeo da mi nije trebao prenosni. E jedina mana kod ovog prenosnog mi je sto je kabl koji ide u HDD nekako slabo spojen, pa se nekad desi da slucajno zakacim HDD i da ga jednostavno iako sam ga malo pomerio iskljucim, odnosno lako se kabl izbacuje iz njega.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs