Ne znam dal sam potrefio dobru sekciju,nadam se da nece smetati moderatoru i moze slobodno da je premesti... Istalirao sam Win 7 i sada ne mogu da nadjem driver za tv karticu,bas sam izguglao pa molim za pomoc da mi pomognete da nadjem,u pitanju je K-world vs-tv878rf
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Ako je u pitanju W7 x64 slobodno zaboravi za drajvere,posto nijedan OS koji je 64 bitni ne podrazava BT878 i slicni chipove,mada postaje mogucnost da probas k!TV x64 verziju koji bez drajvera sa njenim internim mozda i uspes da podesis,al nece da radi sve fun kcije kartice. Ako je u pitanju x32 bitni W7 probaj sa xp ili Vista32 drajverima,u kompatibiliti modu,verovatno ce raditi.Trazi BT878 drajvere na netu.........
Ja nebih da otvaram novu temu pa rekoh da napisem ovde. Na drugom racunaru gde je isto win 7 ima neka asusova tv kartica ali ne mogu da saznam koja je oznaka,kako to da saznam,nemam kutiju? :/
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Izvadi kartu pa pomno pregledaj sve oznake na istoj, ukucaj ih u google i nadaj se najboljem naravno ako je sistem nije sam prepoznao.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ja nebih da otvaram novu temu pa rekoh da napisem ovde :: Na drugom racunaru gde je isto win 7 ima neka asusova tv kartica ali ne mogu da saznam koja je oznaka,kako to da saznam,nemam kutiju? : :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.