dvoumim se naime izmedju antec 900 i nzxt tempest!?
ako jos neko ima neki dobar predlog neka kaze a moji zahtevi su sledeci: da je atraktivnog izgleda, da ima dobar protok vazduha tj hladjenje unutar kucista i da ima kontrolu brzine ventova jer ne volim bas buku!
slusam...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Pa covek lepo napisao do 100eu. Znaci nema ni100 nego da nategne ,tj. saceka dok prikupi. Ti mu nudis nesto daleko preko toga !!! Koncentrisi se na naslov i na temu. Nista zlonamerno. Po meni je Termaltake Soprano Rs 101, najjace, sa providnom stranicom. Kupio bih ga sutra ali, trenutno nema. Bice kroz nedelju dana pa pogledaj i promisli. Pozz
RESISTANCE IS FUTILE
:: A sta mislis o CM HAF 922? Ima ugradjena tri ventilatora, nisu bucni i lepo hlade. Mozda po dizajnu nije lepotan, ali je dobro odradjeno :: :: :: ::
bas taj sam se ja namerio pazariti,jer je vrhunsko kuciste
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Od njih eventualno Lexa S,mada su svi modeli daleko od Antec ninehundred-a :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Zero :: :: Edit: regilacija ventilatora ili ti ovo http://www.nzxt.com/products/sentry_2/ ide posebno :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: ::
NZXT Tempest, prednosti u odnosu na Antec 900, vece je dosta, ima vise ventilatora mislim da je malo bolje hladjenje u Tempest-u, Cable Management koji 900 nema. Mane nema regulaciju ventilatora koju 900 ima. Ja bih svakako pre uzeo Tempest. A sto se tice ostaih modela Lexa S nije lose, samo ima slabije hladjenje od Tempest-a i manje je.
Bolje je i od Thermaltake Element S i od Antec 900 i 902... A i lepse je po meni. Kod tog Element S mi se ne svidja jer knap staju ove vece graficke ne znam dal bi stala 5870 na primer 5970 ne bi stala sigurno, dok u Tempest bi stala bez problema 5870 za 5970 ne znam...
Isprati link za galeriju slika, a na netu potrazi test gore navedenog modela.
Onako usput uz ovo dobijes i malu lampicu i srafnciger za tamo gde je potreban (maticna ploca) a sve ostalo je shraflesssss. Model je malo stariji a prednja stranica je do kesice celo kuciste je od `aluminimuma` a ne kao taj NZXT od celika tako da je hladjenje celom povrsinom pa ti vidi a o lepoti doticnih ne bih pricao, meni licno je Gigabyte Aurora jedno od najlepsih kucista koje sam video. I da ne zaboravim u startu ga dobijes sa tri 120mm cincilatora.
Ne treba naglasak da ti bude na lepoti nego na kvalitetu i materijalu upotrebljenom za izradu pomenute Aurore ALUMINIUM !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Lepo jeste ali nema providnu stranic :: :: http://www.dodaj.rs/f/1L/Yn/jVWtP4o/q95504870.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB OCZ SLI Edition :: 1TB :: ASUS ATI 4870 512MB DDR5 :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: Samsung 226 :: ::
je skuceno nekako, ne ide dovoljno u dubinu, pa je montiranje vecih grafickih karti i njihovo uspesno hladjenje malo nezgodno. NZXT je modernijue kuciste, iako nije aluminijumsko, uz njega dobijes 4x120mm i 2x140mm, mnogo bolje hladjenje od tog gigabyte-a koji nema ni cable management, pa napajanje na vrhu a bolje je kad je dole. Ako hoce aluminijum nek uzme Lian Li, al za 100e Lian Li ima samo najobicnije modele.
Aurora 570 prima graficke do 32cm, e sad HD5970 kao velika karta je okolo 30cm, nema tu skucenosti pogotovu sto diskovi ne vire kao u NZXT pa nema kolizije izmedju kablova. Tezina aurore je okolo 7kg, a pomenutog NZHT ~11kg (verovatno je materijal u pitanju CELIK zenica). A celik se vise greje nego aluminijum tj slabije emituje toplotu pa je njemu zato potrebno toliko cincilatora u odnosu na aluminijumsku auroru, mogu da zamislim kako se taj NZXT cuje posle 6 meseci ko solidan sikorski.
Jos uvek ne uocavam zasto je to bolje da napajanje bude dole a ne gore ta fora sa napajanjem je u stvari da rupice za ulazak vazduha budu sa donje strane kucista ali se tu javlja problem prasine ako nema filtera. Te rupice mogu da budu i gore tako da se taj argument gubi.
Jedino sto Aurora nema je kabliranje tj skrivanje kablova
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: je skuceno nekako, ne ide dovoljno u dubinu, pa je montiranje vecih grafickih karti i njihovo uspesno hladjenje malo nezgodno. NZXT je modernijue kuciste, iako nije aluminijumsko, uz njega dobijes 4x120mm i 2x140mm, mnogo bolje hladjenje od tog gigabyte-a koji nema ni cable management, pa napajanje na vrhu a bolje je kad je dole :: Ako hoce aluminijum nek uzme Lian Li, al za 100e Lian Li ima samo najobicnije modele :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.