Eto,uzeo sam kuciste iz naslova, odusevljen sam... Nemam ni jednu jedinu zamerku zasad! Svi kablovi su provuceni sa zadnje strane kucista, prostora ima na pretek! Zelim da se ovom prilikom zahvalim svima koji su pomogli i doprineli u izboru kucista!!! HVALA!!!
HA-HA-HA Teško ću da stanem u njega. Mala je to kanta za mene...
Shit happens
:: :: Kanta, more nemoj da te spakujem u jednog HAF-a. Daću ti jednu 20W lemilicu da se izbaviš iz njega :: :: :: kanta, nema št :: :: :: :: Shit happens :: :: :: ::
Hmmm, zasto ovo usisava prasinu vise nego druga kucista? :)
:: Donekle fino izgleda, ali s`obzirom koliko je bucno i koliko usisava prasinu po sobi ne bih ga nikada uzeo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. poz
Jedno od kucista sa najboljim hladjenjem i nije toliko, pogledaj malo testove, a povrh svega zbog toliko fan-ova se kuciste cuje poprilicno, pogotovo zbog 23cm fan-a sa strane, a nema zvucnu izolaciju. Zbog ovoga i usisava toliko prasine po sobi gde god ga stavio...
Ovo pricam iz svog i tudjeg iskustva jer ga moj prijatelj ima...
A sto se tice ljubomore, tesko da ce neko na HAF932 da bude ljubomoran ko zna sta je pravo kuciste...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. po :: :: ::
Sta je to pravo kuciste, sa dobrim airflowom, prelepo na oko?
:: Malo si se pogubio.. :: :: Jedno od kucista sa najboljim hladjenjem i nije toliko, pogledaj malo testove, a povrh svega zbog toliko fan-ova se kuciste cuje poprilicno, pogotovo zbog 23cm fan-a sa strane, a nema zvucnu izolaciju. Zbog ovoga i usisava toliko prasine po sobi gde god ga stavio.. :: :: Ovo pricam iz svog i tudjeg iskustva jer ga moj prijatelj ima.. :: :: A sto se tice ljubomore, tesko da ce neko na HAF932 da bude ljubomoran ko zna sta je pravo kuciste.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. po :: :: :: :: :: ::
Sta vam je ljudi,sta se raspravljate... To nije poenta ovog posta!!! Inace,kuciste ima fantastican airflow,pregrst mesta,a i ne cuje se uopste... Jos sam ja dodao 2 x 12 cm i oupste se ne cuje... Od svega mi se najvise cuje graficka,tako da...
ne raspravljamo :) i ja planiram da ovih dana uzmem to isto kuciste, pa me zanimaju tvoja iskustva sa istim.. unutra ce biti i7, 4870 x2 grafa i nesto malo memorije.. pa me zanima da li je to odgovarajuca kucica :)
gde si ga kupio i za koliko?
pozzz
:: :: :: :: Sta vam je ljudi,sta se raspravljate... To nije poenta ovog posta!!! Inace,kuciste ima fantastican airflow,pregrst mesta,a i ne cuje se uopste... Jos sam ja dodao 2 x 12 cm i oupste se ne cuje... Od svega mi se najvise cuje graficka,tako da...
Cooler Master Cosmos 1000, i Cosmos S... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sta je to pravo kuciste, sa dobrim airflowom, prelepo na oko? :: :: :: :: Malo si se pogubio.. :: :: :: :: Jedno od kucista sa najboljim hladjenjem i nije toliko, pogledaj malo testove, a povrh svega zbog toliko fan-ova se kuciste cuje poprilicno, pogotovo zbog 23cm fan-a sa strane, a nema zvucnu izolaciju. Zbog ovoga i usisava toliko prasine po sobi gde god ga stavio.. :: :: :: :: Ovo pricam iz svog i tudjeg iskustva jer ga moj prijatelj ima.. :: :: :: :: A sto se tice ljubomore, tesko da ce neko na HAF932 da bude ljubomoran ko zna sta je pravo kuciste.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. po :: :: :: :: :: :: :: :: ::
odlicno kuciste...ali ja bih svakako uzeo armor + pre njega.
Ajd uzdravlje
:: :: Eto,uzeo sam kuciste iz naslova, odusevljen sam... Nemam ni jednu jedinu zamerku zasad! Svi kablovi su provuceni sa zadnje strane kucista, prostora ima na pretek! Zelim da se ovom prilikom zahvalim svima koji su pomogli i doprineli u izboru kucista!!! HVALA!!!
slazem se, cak sam i razmisljao o cosmos kucistu ali kod nas jos ne postoji cosmos pure koje je skroz crno, ova dva su sto se tice izgleda malo bzv posto su u kombinaciji crna/siva..
:: Cooler Master Cosmos 1000, i Cosmos S.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Sta je to pravo kuciste, sa dobrim airflowom, prelepo na oko? :: :: :: :: :: :: :: Malo si se pogubio.. :: :: :: :: :: :: Jedno od kucista sa najboljim hladjenjem i nije toliko, pogledaj malo testove, a povrh svega zbog toliko fan-ova se kuciste cuje poprilicno, pogotovo zbog 23cm fan-a sa strane, a nema zvucnu izolaciju. Zbog ovoga i usisava toliko prasine po sobi gde god ga stavio.. :: :: :: :: :: :: Ovo pricam iz svog i tudjeg iskustva jer ga moj prijatelj ima.. :: :: :: :: :: :: A sto se tice ljubomore, tesko da ce neko na HAF932 da bude ljubomoran ko zna sta je pravo kuciste.. :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
CM Stacker (830/831/832),Cosmos 1000,Cosmos S,Thermaltake Armor + .Za sva nabrojana kucista ti govorim iz iskustva.Za performanse i izgled bolje nema bar za mene,ja nisam pristalica klasicnog izgleda. A sto se tice unutrasnjosti ,tako je prosto ofarbati u mat crnu boju ,jedan dan posla a izgleda kao san snova.Moj Stacker 832 SE je okupan iznutra matiranom farbom i izgleda san snova.U vreme kada sam uzimao kuciste uzeo sam Stacker je mi je bilo najbolje za mene.Ima dobru zvucnu izolaciju cak i sa 10 ventilatora.Za mene je besprekorno kuciste kao i Cosmos,kao i Armor + !HAF 931 mi se iskrenop ne svidja jer je gvozdjurija poput chieftec-a.E sad neko to voli ali ja mnogo vise cenim aluminijum i lake metale kao i lepu zavrsnu obradu i fin dizajn a prvh svega gvozdje se vise greje i zadrzava temperaturu.
P.S.Evo da vidis kako su momci sa berze uradili mod sa Cosmos kucistem.Sve lepo i ukusno.
:: :: slazem se, cak sam i razmisljao o cosmos kucistu ali kod nas jos ne postoji cosmos pure koje je skroz crno, ova dva su sto se tice izgleda malo bzv posto su u kombinaciji crna/siva. :: :: :: Cooler Master Cosmos 1000, i Cosmos S.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Sta je to pravo kuciste, sa dobrim airflowom, prelepo na oko? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Malo si se pogubio.. :: :: :: :: :: :: :: :: Jedno od kucista sa najboljim hladjenjem i nije toliko, pogledaj malo testove, a povrh svega zbog toliko fan-ova se kuciste cuje poprilicno, pogotovo zbog 23cm fan-a sa strane, a nema zvucnu izolaciju. Zbog ovoga i usisava toliko prasine po sobi gde god ga stavio.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo pricam iz svog i tudjeg iskustva jer ga moj prijatelj ima.. :: :: :: :: :: :: :: :: A sto se tice ljubomore, tesko da ce neko na HAF932 da bude ljubomoran ko zna sta je pravo kuciste.. :: :: :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovde posoje ljubomorni likovi na koje ne treba da obracas paznju, kuciste je sam vrh, jedno od najboljih kucista sa vazdusnim hladdjenjem na svetu , ako ne i najbolje, kuciste je izuzetno tiho, a prasinu svako kuciste uvlaci ako ga drzite na podu. po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nije uopste bucan, ima poprilicno tihe fanove (HAF). Hladnjenje je super mada se meni cini da Armor+ moze bolje da ohladi kartu (2*120/140mm ispod). Prasinu doduse skuplja ...mada to i zavisi od stana/zgrade/sobe/kraja...
Inace lim od Armor-a mi je na dodir kvaliterniji. HAF-u stranice i onaj top deo mozes da savijas dok kod Armor-a ne mozes nista.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.