Kupio bih ovo kuciste, pa me interesuje ,ako neko ima iskustva sa istim. Znaci prednosti, mane i sl. Ili predlog za bolje i lepse, u istom cenovnom rangu (do 50eu).
Lepota je individualna stvar, neću o tome - tu slušaj na kraju samo sebe (a pogledaj šta ti još neko nudi). Obrati pažnju na klavirsku završnicu - to je sofisticirani naziv za veoma glatku i sjajnu crnu plastiku na kojoj se svaka noga komarca jasno odlikava a kamoli tvoji prsti. Prašina da ne pričam. To imaj na umu - ako ti je to lepo i uklapa se sa ostatkom računara, znaj da je cena čišćenje duplo češće nego kod nekih drugih kućišta. P.S. Ima i za njega providna strana i džidža-bidže ali i cena raste srazmerno. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ni moj Antec Three Hundred ne izgleda ništa naročito, ali meni radi posao mnogo bolje od Chiefteca kojeg sam imao pre njega (GX-01-BW-OP izgleda baš nabudženo, a ima i providnu stranu). Meni se lično taj SilverStone baš sviđa, a ni cena mu nije nešto, s obzirom iz koje je firme.
A sta ne bi dodao jos 13 evra i uzeo thermaltake element T,bolje u svakom slucaju,lepota je individualna stvar,meni je eto element t je lepsi od tog soprana,no lepotu na stranu
Ima moj drug soprano i ovo sto ti je pisko rekao za prasinu i za prste,tu je u pravu,HAOS
A i ovaj elemnt ima svoje ladjenje tkao da po meni 13 evra vise dati vredi itekako
soprano je extra kuciste! Imao sam ga oko 2meseca ali sam ga zamenio sa CM Mystique. Unutra sve staje svaka grafa bar se nadam ali ove single core staju 100% za 4870x2 neznam. Dobro provetreno 2x12cm ima nosace za teska napajanja. Nema potrebe za srafovima sem za plocu i mozda grafu ako je neka besna dual slot od 2kg bakra ali za na primer 4870 ne treba kazi se sa zabicama onim na kucistu svaka preporuka od mene
Kuciste je BRUKA, i to samo sa providnom stranicom uzimaj, ja lepse kuciste nisam video za te pare, izgled po meni ima bolji i od nekih kucista od po 100 evra. Nije bas previse prostrano, velicina je klasican Mid Tower.
Kuciste je u prodaji ali samo u virtuelnom svetu. Po radnjama ne moze da se nadje. Kaze bice mozda do nove godine !!!
RESISTANCE IS FUTILE
:: Kuciste je BRUKA, i to samo sa providnom stranicom uzimaj, ja lepse kuciste nisam video za te pare, izgled po meni ima bolji i od nekih kucista od po 100 evra. Nije bas previse prostrano, velicina je klasican Mid Tower :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.