Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Ink-jet multifunkcijski uredjaj HP OJ 6500
STRANA 1 OD 1
sboris Ink-jet multifunkcijski uredjaj HP OJ 6500 23.11.2009. 07:59 T22159

status: user
broj poruka: 51
Da li je neko imao iskustva sa ovim uredjajem? Vidim da koristi 4 odvojena kertridža No. 920 pa me zanima da li mogu da se pune i da li su glave za štampu integrisane u same kertridže ili se nalaze na štampaču.
Ukoliko neko ima dobra iskustva sa nekim sličnim modelom neka mi napiše sa kojim. Za ovaj sam se odlučio jer se nalazi na akciji, pa mu je cena nekih 5k din niža nego obično.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sboris dodatak 23.11.2009. 08:20 #161212

Hajde ovako: do pre par dana sam koristio HP PSC 2210 All-in-one multifunkcijski uredjaj. Ali onda je on (posle 6 godina rada i odštampanih oko 65000 kopija) rikn`o i sada gledam šta da kupim kao zamenu. Dakle treba mi all-in-one uredjaj kome mogu da punim kertridže, a koji neće da pri tome pišti, skiči i pri svakom štampanju izbacuje kojekakve poruke.

Pisko I? 23.11.2009. 08:24 #161214

broj poruka: 6645
... mora da bude u boji?
Mnogo je lakši odgovor ako ne mora u koloru.
Za ove tvoje kertridže ne nađoh nešto da su u ponudi kod refiller-a... ne znam, izgleda opet neka doskočica hp-a?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

sboris Re: I? 23.11.2009. 09:26 #161219

:: ... mora da bude u boji
:: Mnogo je lakši odgovor ako ne mora u koloru

Na žalost biće da će biti teži odgovor (mora u boji). Da nije tako i laser All-in-one bi mi sjajno završio posao. Ovako...
Ne mora uopšte da bude ovaj model, može i neki drugi AIO uredjaj, samo da mi ne pravi komplikacije prilikom punjenja kertridža.

:: Za ove tvoje kertridže ne nađoh nešto da su u ponudi kod refiller-a... ne znam, izgleda opet neka doskočica hp-a

E toga se i ja plašim. Zato bi da se dobro raspitam pre kupovine ili da kupim neki model koji je proveren u praksi.
Stripy Re: 23.11.2009. 09:42 #161220

broj poruka: 4163
Drži se ti tvog starog PSC 2210. Što noviji to ima više zajeba oko dopune + ovaj koji bi ti ima odvojene glave tako da ako 1 rikne ćao, rezervna košta ko štampač.

Shit happens

sboris Eh...da. 23.11.2009. 17:33 #161345

Rado bih ja ostao na HP PSC 2210 da je ispravan. Problem je u tome što je nešto riknulo pa kada se uredjaj ugasi pa upali pri otpočinjanju inicijalizacije skener počinje da glavi, dok se u štampaču nešto lomi, krlja i sl. A onda: pali, gasi, pali, gasi...i tako ceo dan dok ne ubodeš neki put da se sve pokrene kako treba. Pretpostavljam da je u pitanju mehanika...bar se tako čuje.

Ako misliš da ovo neko može da popravi samo kaži - odma` mu donosim štampač (ako treba i u zubima). Plaćam popravku i častim piće.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs