Zna li neko gde da poQpim softver za ovu skalameriju sa kojim ću moći da očitavam bar kodove direktno u MS exel? Ja sam jedino našo neke trial verzije koje i kada im dam lekiće bromazepan i demoral opet štrajkuju jer nisam platio njihovom vlasniku. Model je Metrologic Voyager MS9540 i kači se na serial port.
To radi na keca, samo ga ukljuci i uperi u kod. Eventualno bi trebao da ga preprogramiras, to radis uz pomoc one knjizice sa kodovima, koju dobijas uz citac. Ako je nemas, javni se da ti je pozajmim.
Pa dobro de Miki zar misliš da sam tolika tuljančina. To oće noviji modeli, oni na USB. Faking serial nihc funkcioniren... @arsaD Ne dozvoljava mi radipšer da svučem softver kao fraj luser. Premium nemam...
Shit happens
:: To radi na keca, samo ga ukljuci i uperi u kod. Eventualno bi trebao da ga preprogramiras, to radis uz pomoc one knjizice sa kodovima, koju dobijas uz citac. Ako je nemas, javni se da ti je pozajmim :: :: Baby B :: ::
NI ja nemam premium, ali skidam preko Jdownloader-a. ako si registrovan na WBB, skini pokupi linkove u JD i kreni. A skidam seagull scientific bar tender v.9.10.2592, Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
jbg, nisam. Videću na torentima dal ima. Hvala u svakom slučaju.
Shit happens
:: NI ja nemam premium, ali skidam preko Jdownloader-a. ako si registrovan na WBB, skini pokupi linkove u JD i kreni. A skidam seagull scientific bar tender v.9.10.2592, :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli. :: ::
Ako bih tako nesto pomislio za tebe, sta bih onda mislio za sebe :-)
Pokusaj sa USB->Serial adapterom. Meni je fino radio Eclipse ps/2 sa adapterom na usb. F.ckin Dell koji je drzao fiskalni stampac, nije imao ps/2 port. Mislilim da bi to trebalo da radi sa adapterom na 1, jer ga onda masina tretira kao usb keyboard .-)
Ako ti treba adapter da probas, javi mi imam negde neki, al ne znam gde sam ga zaturio.
Sta ce ti ista drugo do njihovog softvera? Lepo ides na sajt: http://www.honeywellaidc.com/Site.aspx/eu/en/resources/product_downloads/software/?product=297 i skines program koj ise zove Softwedge. Instaliras ga, pokrenes i podesis na kom ti se portu nalazi skener. On ce ti biti stalno u pozadini rezidentan tako da neces morati da mislis o tome da li je pokrenut ili nije. Ako ne uspes daga skines poslajimi tvoj mail, pa cu ti proslediti program.
:: Sta ce ti ista drugo do njihovog softvera? Lepo ides na sajt :: http://www.honeywellaidc.com/Site.aspx/eu/en/resources/product_downloads/software/?product=29 :: i skines program koj ise zove Softwedge. Instaliras ga, pokrenes i podesis na kom ti se portu nalazi skener. On ce ti biti stalno u pozadini rezidentan tako da neces morati da mislis o tome da li je pokrenut ili nije :: Ako ne uspes daga skines poslajimi tvoj mail, pa cu ti proslediti program :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.