Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Totalno luudilo!!!
STRANA 1 OD 1
alexb Totalno luudilo!!! 21.11.2009. 13:06 T22106

status: user
broj poruka: 242
Dali ste culi za firmu TACENS?
Bave se proizvodnjom kucista, napajanja, kulera,........

Da ne duzim pricu...

http://www.tacens.com/sagittaII_Tower2.htm

Ljudi su napravili kuciste sa ventom od 40cm koji se nalazi na bocnoj stranici.

E sad velicina nije njegova vrlina,
to cudo ima airflow 250CFM (425 m3/h) pri samo 12db!!!

LUDILOooo!!!

- - [GIGATRONCI pocnite da uvozite tacensove proizvode ] - - -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Totalno? 21.11.2009. 13:25 #160619

broj poruka: 6645
Pa, malo smanji doživljaje. Imaju najveću rupu od svih, a ventilator ćeš da zameniš sa nekog sistema za ventilaciju iz Maxi supermarketa (ima na krovu , obrati pažnju) ako slučajno propišti.
Da vidimo prvo cenu. Ondak ostalo. Ako je cena mala, onda svi mislimo da je shit, ako je velika, e, onda tu ima i drugih, starih igrača koji ili ništa manje lepo izgledaju ili nude dosta (po meni ne dovoljno za količinu para...) pa tek da se uporede. To je novajlija... Naravno, zavisno od agresija uvoznika, imaćemo i prikaze u našim *igital!-ima, pressovanimpicama, njegovjemali i SKotu...
Šta ja znam... recimo, slika je jedno (photoshop) a kad vidiš uživo... možda je limarija lošija od konzerve paštete, ko zna dok ne vidimo.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gliga79 Veoma zanimljivo 21.11.2009. 13:41 #160624

broj poruka: 4641
Ako je makar i solidnog kvaliteta,verujem da je preskupo.
Hladjenje je zagarantovano, samo ne znam da li se prvo rucno pokrene ventilator,prstom pa onda pretisne Power :), posto sa kme i Frontier napajanjima pitanje kako sve to startuje?

RESISTANCE IS FUTILE

codeus hee 21.11.2009. 19:49 #160711

broj poruka: 4054

izgleda opak vent ... uz kuciste ide i par silikonskih prstiju da stavis unutra ..
tortojed Smatram da smestaj ventilatora cini ovo kuciste ruznim - iz anfasa 21.11.2009. 20:11 #160714

broj poruka: 10997
se primecuje ispupcenje na stranici. Konstruktor je ocigledno hteo da impresionira cijenjeno pucanstvo velicinom ventilatora. Otprilike kao sto razmisljaju trecerazredni svaleri i revolverasi: sto veci, to bolji (da citiram poznatu 3D igru: buy yourself a bigger gun!). Jedini povoljan utisak na mene ostavlja monitoring displej na prednjem panelu - pregledan a ipak dovoljno mali da ne bi `drecao`.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs