Montrum od 1KW (3kg težak): dva 12V 40A raila, 12 klasičnin molexa, 12 SATA napajanja, 2 x floppy, ATX, 2 x CPU 8pin, 6 x 8 (6+2) pin za PCIe, ali nema modularni kabl za Chernobyl 3 .
Pa dobro,bio je i red da se pohvalis :) Welcome to Heavy Category. Lepo,lepo,sta reci.Sad si pravi entuzijast.Sad nek tebe malo zezaju,imaju zasto heheheheh.
Antec je počeo da mu zuji sa i7 @ 4 GHz, 4 HDD-a, 4890 i 4 HDD-a.....stavim na primer, 4670, ništa, tišina......a pošto planiram još diskova, još optike i još ne znam šta ću za grafu, znalo se šta mora da se uradi.
Sve ti je u skladu sa komponentama koje imas.Zar samo ta pomisao nije najlepsa? Ucinkovitost da ne pominjem i samu snagu.Sad mozes da nakacis i TA pec i da te bolji uvo :)
ako te ne mrzi da malo napises licno iskustvo sa tim napajanjem, molio bih te da kazes jel bucno (najbitnija stavka - mog CM 500w sam morao da podmazujem motornim uljem a ipak ponekad zabruji. a koliko vidim corsaira necu moci nikako da otvorim/zamenim vent a da ne pocepam warranty void nalepnicu...) i dal radi onako dobro kao sto i pise na jonnyguru.:) ja sam bacio oko na HX850w, ima neverovatne performanse al ga nema kod nas pa se razmisljam da zastekam jos para i kupim posle nove godine tog od 1kw, jes skuplje al 20A vise, znaci ima duze da traje.:D Nikolas asus p5k, e4400, geil ultra 6gb, 9600gt oc wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
Da zametim dve stvari: napokon nešto realno o Antec-u, i, ceo utisak kvare one tri reči na obodu nalepnice, na prvoj slici.... PRC... To sam baš mogao i da ne vidim! (Zezam se nemam previše predrasuda). Sve u svemu, moćno deluje (a da probaš onaj test sa padom na nogu?). P.S. priključnice za rail-ove baš deluju električarski, a ne `računarski`, pa i one asociraju na snagu. E, za buku, videćemo (trebalo bi za godinu dana da ne mora da se čisti a posle ne znam imaš li garanciju ili ne).
Prvo da cestitam to sto si se ponovio Bane a drugo, cini mi se da ovo napajanje moze da isporuci mnogo vise od tih 1027 W koje savatije navede, sta vise, po izgledu i komponentama (unutra) se poredi sa ThermalTake ToughPower od 1500W, od koga je cak i bolje uradjeno, tako da vjerujem moze isporuciti mnoogo vise od 1000W...
:: :: Antec je počeo da mu zuji sa i7 @ 4 GHz, 4 HDD-a, 4890 i 4 HDD-a.....stavim na primer, 4670, ništa, tišina......a pošto planiram još diskova, još optike i još ne znam šta ću za grafu, znalo se šta mora da se uradi :: ::
Bax izvini nisam u toku,koji modela anteca je bio u pitanju? Ovaj corsair je pravi monstrum i nek te sluzi sa srecom!
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226BW DVI
ps:ajde izgustiraj ga mesec-dva sa osmehom na licu,pa da se posle predje na neke ozbiljnije stvari tipa enermax!ha ha ha,zezam se - bez uvrede,i sam sam ponosni vlasnik corsaira
Dobro je napajanje sam vrh, medjutim odnos perfomanse i cene je ipak za Corsair TX 950 na kraju ono ima 78A na grani dok Hx ima 2x40A.Razlika u ceni je oko 5000 din.
@gile23 Posle 650W uzmem 750 i spavam mirno ko beba ?!?!?
@Modena TP Trio 650W
@kizzam TX serija nije modularna (radi uštede) i nema sopstveni fan controller. TX jeste novija, ali ne i kvalitetnija serija, što i cena govori ako pogledaš sa HX850 i TX950 koštaju skoro isto. TX ima veći ripple na railovima, bučniji je kod većeg opterećenja, nije modularan, ali sve su to fantastična napajanja, ali ne i jednaka.
Cudi me da je Corsair od 650W pistao kod 4890 i I7, taj Corsair moze da isporuci oko 700W+-20W, taj I7 i 4890 tera OCZ, TT, Chieftec od 500W opustencija bez clocka. To od 650W je propistalo ako si drzao i7 na nekom ludackom clocku ili ga pustio da renderise po dan i noc ?
Pozdrav!
:: :: @Ruf :: Ne čuje se :: :: @esese :: Hvala :: :: @gile2 :: Posle 650W uzmem 750 i spavam mirno ko beba ?!?! :: :: @Moden :: TP Trio 650 :: :: @kizza :: TX serija nije modularna (radi uštede) i nema sopstveni fan controller. TX jeste novija, ali ne i kvalitetnija serija, što i cena govori ako pogledaš sa HX850 i TX950 koštaju skoro isto :: TX ima veći ripple na railovima, bučniji je kod većeg opterećenja, nije modularan, ali sve su to fantastična napajanja, ali ne i jednaka.
:: Propištalo je. zar je bitno zašto ? Znam ja šta on može da tera i da je dobro napajanje. Čak i da može da se sredi, to u moje kućište više neće ući :: :: Cisto da napisem bug, bax editovao sam ti poruku WTF, gile 23 :: ::
BTW Mislim da zuji 8800GT ... imam je i zuji ko zmaj.
Antec je počeo da mu zuji sa i7 @ 4 GHz, 4 HDD-a, 4890 i 4 HDD-a.....stavim na primer, 4670, ništa, tišina......a pošto planiram još diskova, još optike i još ne znam šta ću za grafu, znalo se šta mora da se uradi.
:: Zujao ti je Corsair, i opet si uzeo Corsair :: :: http://www.youtube.com/watch?v=C4d23F2jeh :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Propištalo je. zar je bitno zašto ? Znam ja šta on može da tera i da je dobro napajanje. Čak i da može da se sredi, to u moje kućište više neće ući :: :: :: :: Cisto da napisem bug, bax editovao sam ti poruku WTF, gile 23 :: :: :: ::
Spavam? Koliko vidim gile prica `Cudi me da je Corsair od 650W pistao kod 4890 i I7`... __________________ Scourge of PCBerza
:: Spavas :: :: BTW Mislim da zuji 8800GT ... imam je i zuji ko zmaj :: :: Antec je počeo da mu zuji sa i7 @ 4 GHz, 4 HDD-a, 4890 i 4 HDD-a.....stavim na primer, 4670, ništa, tišina......a pošto planiram još diskova, još optike i još ne znam šta ću za grafu, znalo se šta mora da se uradi :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: Zujao ti je Corsair, i opet si uzeo Corsair :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=C4d23F2jeh :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Propištalo je. zar je bitno zašto ? Znam ja šta on može da tera i da je dobro napajanje. Čak i da može da se sredi, to u moje kućište više neće ući :: :: :: :: :: :: Cisto da napisem bug, bax editovao sam ti poruku WTF, gile 23 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.