Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G500 - closer look pics...
STRANA 1 OD 2  
imarkovic Logitech G500 - closer look pics... 16.11.2009. 02:36 T21938

status: user
broj poruka: 18996
imate dole levo-desno pa uzivajte....kompletno su raspakovali misa i uslikali iz bliza, sve se lepo fino vidi:

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://img2.zol.com.cn/product/35/206/ceE1AApmr54iU.jpg&imgrefurl=http://detail.zol.com.cn/picture_index_359/index3583206.shtml&usg=__yzYWujYsUYKt74ZGfo37tmhYNHg=&h=768&w=1024&sz=263&hl=en&start=51&um=1&tbnid=a30EmDZ_SlESyM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dlogitech%2Bg500%26imgsz%3Dl%26ndsp%3D21%26hl%3Den%26sa%3DN%26start%3D42%26um%3D1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka re 16.11.2009. 02:55 #158882

broj poruka: 1624

prelepo
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 16.11.2009. 05:08 #158886

broj poruka: 12794
Izgleda da su slusali `narod` pa su uzeli `shasiju` od MX510/518. MX510 je imao najbolju ergonomiju za jedan mis kad se pojavio. Od njega jedino bolji lezi Revolution...

SkyFire Re: ... 16.11.2009. 05:09 #158887

broj poruka: 18472
Slazem se.Misonja mi je zapao za oko samo tako.Cekam Novu Godinu,mozda mi neko kupi na poklon :)

Green Green Grass Of Home

:: Izgleda da su slusali `narod` pa su uzeli `shasiju` od MX510/518. MX510 je imao najbolju ergonomiju za jedan mis kad se pojavio. Od njega jedino bolji lezi Revolution..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
Daum ... 16.11.2009. 05:16 #158888

Za 60 evra je mozda cak i bolji od G9, mada ne vidim nikakvu prednost... Ima ga kod nas koliko vidim...

http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g500/comp_comp_mouse/31/1079

SkyFire Re: ... 16.11.2009. 05:25 #158889

Nije cak nego je bolji.Steta sto se ranije nije pojavio :(

:: Za 60 evra je mozda cak i bolji od G9, mada ne vidim nikakvu prednost... Ima ga kod nas koliko vidim..
:: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g500/comp_comp_mouse/31/107
GAMER4LIFE !!! 16.11.2009. 07:01 #158890

broj poruka: 839
Dobar je mis, al nebi menjo G9 za njega u zivotu!

p.s cena sve govori!

SkyFire Re: !!! 16.11.2009. 07:18 #158891

Cena nema veze sa tim ni najmanje!
Ovaj mis je u stvari G9 samo u boljem izdanju.Ima precizniji laser,bolji odziv,bolju anatomiju i plus vecu brzinu od 5.7 Dpi-a i jos ima i podesavanje za preciznost i tezinu sa tegovima.
Ovaj mis je sve ono sto je trebao da bude G9 a nije.Ja bih G9 opusteno menajo za ovaj mis jer ne patim od pomodarstva i imena vec me interesuju performanse.
Uvek sam vise cenio MX Revolution od G9 a imam ih oba tj drugi je na reklamaciji vec neko vreme.
P.S.Pogledaj cenu i G9,nekad je bio 100-tinak eur sad jedva 50-55 eur !Zato je MX Revolution i dalje 70-80 eur.Nije mnogo spala cena.
Jedini mis posle ovog vredan paznje je Logitech Performance Mouse!Inovacija na polju tehnologije,(dark field) radi i na staklenim povrsinama..Ovo je nesto poput MX Revolution samo sto moze da radi i na kabal.Cini mi se da je ovo odgovor na Razer Mamba mis.

:: Dobar je mis, al nebi menjo G9 za njega u zivotu
:: p.s cena sve govori
philaemos Re: Re: !!! 16.11.2009. 09:00 #158896

broj poruka: 2743
Ufff, menjao bih moj Copperhead za Mambu, ali sam malo skeptican sto se tice bezicnih misonja za igranje.
U Logitech sam se razocarao, nemaju nista da ponude bolje od Razer-a osim garancije od 3-5 god (a neki su se uverili da ni to nije garancija kvaliteta )

Demon to some. Angel to others.

::Cini mi se da je ovo odgovor na Razer Mamba mis

Daum Re: Re: Re: !!! 16.11.2009. 13:44 #158965

Revolution i MX Performance su nesto sto Razer jos uvek nema, tako da bas naprotiv da nemaju nista bolje da ponude od razera. Razer je ionako glorified brend...

:: Ufff, menjao bih moj Copperhead za Mambu, ali sam malo skeptican sto se tice bezicnih misonja za igranje
:: U Logitech sam se razocarao, nemaju nista da ponude bolje od Razer-a osim garancije od 3-5 god (a neki su se uverili da ni to nije garancija kvaliteta
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
:: ::Cini mi se da je ovo odgovor na Razer Mamba mis
:: ::
GAMER4LIFE !!!! 16.11.2009. 14:26 #158975

Koristio sam razer lachesis,deathadder,kuci imam logitech mx 518 mx1000laser G9,
tako da mi bolje lezi u ruci G9...a to dal ima 3200dpi ili 5600dpi smesno sve preko 800dpi ti realno ne treba!

Flynn ... 16.11.2009. 14:52 #158985

broj poruka: 249
Hmmmmm.....svidja mi se estetski al ne znam da li da prodam svoj Death Adder i kupim G500......vredi li....a tu je uskoro i Roccat Kova koji ce kostati 50 eura.
Najbolje bi bilo imati sva 3 pa menjati
philaemos Re: Re: Re: Re: !!! 16.11.2009. 15:18 #158992

Moze se reci da je i Razer Naga nesto sto Logitech nema.
Takodje pola Srbije ima Logitech mis kao sto pola Srbije ima Chieftec napajanje, tako da su oba brenda po meni ``glorified`` sto bi ti rekao.
O falicnim bezicnim laserskim Logy misevima sam vec 5 puta pricao, SkyFire je jos jedan u nizu.

Znam da je za tebe nVidia i Logitech No1, drugi odgovor od tebe se i ne moze ocekivati.

:: Revolution i MX Performance su nesto sto Razer jos uvek nema, tako da bas naprotiv da nemaju nista bolje da ponude od razera. Razer je ionako glorified brend..
:: :: Ufff, menjao bih moj Copperhead za Mambu, ali sam malo skeptican sto se tice bezicnih misonja za igranje
:: :: U Logitech sam se razocarao, nemaju nista da ponude bolje od Razer-a osim garancije od 3-5 god (a neki su se uverili da ni to nije garancija kvaliteta
:: :: Demon to some. Angel to others.
:: :: _______________________________
:: :: ::Cini mi se da je ovo odgovor na Razer Mamba mis
:: :: ::
imarkovic @philaemos 16.11.2009. 15:24 #158998

izvini, ali upravo si sve rekao, da bi zakljucio da su za tebe upravo ATi i Razer no.1
tako da mu dodje na isto, a u vezi tog Razer-a, znaci ne smem ni da pomislim koliko kosta, drugo, ne znam sta bih radio ja sa num. tastaturom na misu???!!! totalno bespotrebno, sem ako nisi neki okoreli RPG-ovac i Warcraft-zavisnik...

philaemos Re: @philaemos 16.11.2009. 15:34 #159003

Potvrdjujem. On je zelen, ja crven.

Salu na stranu, on je mene citirao, ne ja njega, samo sam odgovorio na isti nacin.

:: izvini, ali upravo si sve rekao, da bi zakljucio da su za tebe upravo ATi i Razer no.1
gman ovo 16.11.2009. 15:59 #159014

broj poruka: 1111
je sasija od g5
koji i dalje koristim
a ovaj je bolji zbog tocka, sigurno

ulsi

GAMER4LIFE Logitech 16.11.2009. 16:25 #159023

Znam iz pouzdanih izvora da nama ovde u raspalu `Srbiju` stize roba snj klase, moj drug je u Austriji kupio istu tastaturu kao sto ja imam Logitech G15, znachi onaj drzac za ruke je sasvim drugaciji mnogo cvrsci i stabilniji, isto tako meni se desilo x stvari npr. trepere mi dugmici i `MR` dugme zaglavljuje kod njega sve full radi! isto tako za G9 maske se izlizu vrlo brzo kao i logitech, logo! sto se tiche ovog G500 dobar je sigurno al to sto ima 5700 dpi a G9 3200 ne govori nista ne primecuje se to, to da bi parirali Razeru posto i oni idu u nebesa sa tim DPIovima...
SkyFire Standard! 16.11.2009. 16:27 #159025

Za sve postoji standard i odredjen kvalitet.Mozemo mi biti ljubitelji jednog brenda i tvrditi da je on najbolji ako u praksi tako nije.Znaci svugde u svetu je nivo kvaliteta odredjen i zna se sta je bolje,kvalitetnije.Fanovi su tu da imaju svoje misljenje i vole ono sto se njima na subjektivan nacin dopada ali to nije realnost i merilo zapravo sta je zaista kvalitetnije i bolje.Cak ni oni testeri po netu kada prezentiraju neki proizvod gledaju da sakriju mane i radi boljeg marketinga takav jedan proizvod `nahvale` najbolje moguce da na kraju ispadne kao da je savrsen.Nije bas tako i svi mi to znamo.Ovo nije vezano za miseve vec generalno za trziste..

E sad sto se tice Logitecha ja licno u njega imam poverenja.Razer mi takvu vrstu poverenja ne donosi.I ako sam imao peh sa MX Revolution tj nesto se desilo u komunikacionom sistemu ne mogu radi jednog misa da generalizujem citav Logitech proizvod kao los.Zasto bi to radio a imao sam serije Logitech miseva koji su radili besprekorno.Eno ga MX518 jos uvek fercera kao lud bez i jedne mane!Mis koji je osvojioo srca mnogih korisnika sa svojim odlicnim karakteristikama.

Evo sta kazu ljudi koji su imali i Razer i koji su sad uzeli G500 :

http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g500/comp_comp_mouse/31/1079

Smatram ovo totalno objektivno jer user ima i jedan i drugi mis a prethodni koji je imao je Razer i koji jos uvek ima..Znaci razlike se osecaju.

RazerMamba nije samo bezicni mis vec ima mogucnost da bude i zicni preko USB kablica.
Slican sistem ima i Logitech Performance mouse samo sto ima savrseniju tehniologiju i kosta do 100 eur a Mamba kosta do 150 Eur pa se covek zaista zapita sta je generalno bolje?!Manje para za bolju tehnologiju ili vise para za ime i neku egzotiku?!Budimo realni.

@GAMER4LIFE

Skoro sam pricao bas da mi G9 zbog svog oblika i velicine ne lezi u ruci ni najmanje i da mi stvara probleme i bolove u zglobu.Takodje sam napomenuo da je mis i dobar samo da je malo vecih dimenzija i ti si se bas sa tim slozio.Kako onda sad tvrdis da ti taj mis najbolje lezi u ruci od tih navedenih gore koje imas?Kontriras sam sebi ili?Mozda imas sapu ups saku kao macka pa ti velicina odgovara.Hahahaha.

philaemos Re: Standard! 16.11.2009. 16:58 #159037

Znam, to sam ti ja rekao jos kada smo nesto ranije spominjali Logitech, pa sam ti rekao u sali da kupis Razer pa si onda spominjao Mambu, ali si rekao da nisi pri parama, pronadji post ako si zaboravio.

Jednostavno se ljudi drze nekih nacela, i ne odstupaju,
Ne diraj nVidi-u i Logitech. OK ne diram ih, samo nemojte da me bijete.

Sta sada, imao sam i ja Logy, sada koristim Razer, neka kupuje ko sta hoce.
Ja sam izneo svoj stav, Daum-u se nije dopao, a tebe covek ne sme da spomene, odmah pises kilometarske odgovore.

:: RazerMamba nije samo bezicni mis vec ima mogucnost da bude i zicni preko USB kablica

SkyFire Re: Re: Standard! 16.11.2009. 17:15 #159048

Pazi.Jesam rekao za Mambu i uzeo bih je verovatno da je malo jeftinija.Sad nisam ni u situaciji da razmisljam o bilo cemu.Fazon je sto se konacno pojavio Logitech Performance mouse.Mozes da procitas njegove karakteristike i shvatices da je to mis namenjen za profesionalne svrhe i da za te pare je daleko isplatljiviji i bolji od Mambe.O tome ja pricam.Cinjenica je da mi Logi vise uliva poverenje ali ne bezim ni od Razera jer je i on dovoljno kvalitetan.To je jedini konkurent Logiju na pravi nacin.
Nije bitno koji je brend poenta je biti realan.Zaslepljenost brendovima nikud ne vodi.

P.S.Znam da sa ovim smile-jem pokusavas da vrsis elastiku a zapravo ti je zasmetao moj komentar.Prvo nisam se nasao prozvanim ni najmanje vec sam zeleo da napisem nesto korisno.Druga stvar,nisi ovde od juce pa da ne znas da kad pisem pisem opsirnije jer se ja tako izrazavam.U kratkim crtama ne znam da objasnim jer ostanem nedorecen.

philaemos Re: Re: Re: Standard! 16.11.2009. 17:22 #159051

Da si mi zasmetao, odgovorio bih ti kao i drugima.
Ne ulazi mi se niukakve polemike, ideam kod druga na slavu uskoro, pa svodim raspravke na minimum, i drzim ih saljivim, ali ne mora da bude tako.
Od mene dosta na ovoj temi.

:: Pazi.Jesam rekao za Mambu i uzeo bih je verovatno da je malo jeftinija.Sad nisam ni u situaciji da razmisljam o bilo cemu.Fazon je sto se konacno pojavio Logitech Performance mouse.Mozes da procitas njegove karakteristike i shvatices da je to mis namenjen za profesionalne svrhe i da za te pare je daleko isplatljiviji i bolji od Mambe.O tome ja pricam.Cinjenica je da mi Logi vise uliva poverenje ali ne bezim ni od Razera jer je i on dovoljno kvalitetan.To je jedini konkurent Logiju na pravi nacin
:: Nije bitno koji je brend poenta je biti realan.Zaslepljenost brendovima nikud ne vodi
:: P.S.Znam da sa ovim smile-jem pokusavas da vrsis elastiku a zapravo ti je zasmetao moj komentar.Prvo nisam se nasao prozvanim ni najmanje vec sam zeleo da napisem nesto korisno.Druga stvar,nisi ovde od juce pa da ne znas da kad pisem pisem opsirnije jer se ja tako izrazavam.U kratkim crtama ne znam da objasnim jer ostanem nedorecen
:: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: Standard! 16.11.2009. 17:27 #159053

Nema polemike ni najmanje.Lepo se provedi na slavi.Pozdrav.

:: Da si mi zasmetao, odgovorio bih ti kao i drugima
:: Ne ulazi mi se niukakve polemike, ideam kod druga na slavu uskoro, pa svodim raspravke na minimum, i drzim ih saljivim, ali ne mora da bude tako
:: Od mene dosta na ovoj temi
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
:: :: Pazi.Jesam rekao za Mambu i uzeo bih je verovatno da je malo jeftinija.Sad nisam ni u situaciji da razmisljam o bilo cemu.Fazon je sto se konacno pojavio Logitech Performance mouse.Mozes da procitas njegove karakteristike i shvatices da je to mis namenjen za profesionalne svrhe i da za te pare je daleko isplatljiviji i bolji od Mambe.O tome ja pricam.Cinjenica je da mi Logi vise uliva poverenje ali ne bezim ni od Razera jer je i on dovoljno kvalitetan.To je jedini konkurent Logiju na pravi nacin
:: :: Nije bitno koji je brend poenta je biti realan.Zaslepljenost brendovima nikud ne vodi
:: :: P.S.Znam da sa ovim smile-jem pokusavas da vrsis elastiku a zapravo ti je zasmetao moj komentar.Prvo nisam se nasao prozvanim ni najmanje vec sam zeleo da napisem nesto korisno.Druga stvar,nisi ovde od juce pa da ne znas da kad pisem pisem opsirnije jer se ja tako izrazavam.U kratkim crtama ne znam da objasnim jer ostanem nedorecen
:: :: Green Green Grass Of Home
GAMER4LIFE !!! 16.11.2009. 20:35 #159110

LOLCINA, imam normalnu saku nemam neku dzigljavu to je pravljeno za normalne ljude a ne debile koji imaju sake ko lapata,Nesvidja mi se nebi ga uzeo da mi ga poklone, ko G5 izgleda. Samo sto ima vise DPI od G9 woow

Mouse G9x Keyboard G19 - G13 Headphones G35 Ultimate Gaming!

imarkovic @sky 17.11.2009. 01:29 #159198

slazem se sa tobom da dok sam imao G5, mnogo bolje mi je lezao u ruci, uzeo sam G9, i odusevio se, do jaja mis, ali od kad sam batalio G5-icu, nekako mi i dan danas nedostaje taj oblik, pa da bude savrseno sve, e to donosi G500, koga uskoro uzimam.
ps, ala sam se nazdro` na slavi..

SkyFire @imarkovic 17.11.2009. 02:16 #159216

Sta da ti kazem.Meni se isto svidja.Ovom Gameru sto ima misije rucice ne mora,ko ga sisa hahahah.G500 je odlican misonja i vredi svaku paricu.

imarkovic @sky 17.11.2009. 02:28 #159224

ne brini, porasce gamer, a i rucica, batalice malo igre, i bacice se na ekonomiju i eto smene G9x za mx518 heheh, salim se..

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs