Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
koje napajanje!!
STRANA 1 OD 1
mirkovic88 koje napajanje!! 03.09.2006. 13:15 T2192

status: user
broj poruka: 29
imam nekog kineza od napajanja(platio sam ga 1000din) od 400w,iskreno radi ok par puta mi se ugasio komp ali sta je tu je....inace napajanje mnogo bruji i zveci u speed fanu pokazuje da se zagreva do cak do 127c,planiram da kupim neko malo kvaliltetnije napajanje pa trazim vase misljenje,bitno mi je da je stabilno i da je tiho(ovo zveci ko avion) inace nemam neke velike potrosache u kucistu naravno bitna je i cena...pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
agresorgsp LC POWER 03.09.2006. 13:26 #7893

broj poruka: 140
uzmi LC POWER i resio si posao....za male pare solidno napajanje...Pozzz
mrlja Re: koje napajanje!! 03.09.2006. 15:27 #7900

broj poruka: 299
:: imam nekog kineza od napajanja(platio sam ga 1000din) od 400w,iskreno radi ok par puta mi se ugasio komp ali sta je tu je....inace napajanje mnogo bruji i zveci u speed fanu pokazuje da se zagreva do cak do 127c,planiram da kupim neko malo kvaliltetnije napajanje pa trazim vase misljenje,bitno mi je da je stabilno i da je tiho(ovo zveci ko avion) inace nemam neke velike potrosache u kucistu naravno bitna je i cena...pozdra
::
u speed fanu 127 C????
ne znam tachno na sta se ovde misli, ali ... obichno buchna napajanja su ona sa dobrim izduvavanjem toplog vazduha napolje... ili naprashena...
ako ti je temperatura ploche, procesora ili bridza 127 .. bash chudno sto ti se ugasio... i imash sretje sto se gasio...
otvori kutjishte i proveri da li ti cooleri u kutjishtu rade... na procesoru i bridge-u .. ako imash uopste cooler na bridge-u ... i proveri da li su zatrpani prashinom .. taj problem sa 127 C netjesh reshiti napajanjem ..
ili nemash protok vazduha.. ili je na neki drugi nachin zapusheno ... (prashina, pokvaren cooler ...)
Pisko Ipak reklama 03.09.2006. 22:37 #7909

broj poruka: 6645
Malopre ne htedoh, ali ajde....kupi LCPower, tiho i dovoljno jako. Za pare, ok rešenje.
Oko temperature i čišćenja: čisti, i podmazuj kulere grafitnom mašću. (a napajanje ipak promeni, ne zbog buke već zbog mogućnosti da ti ukoka nešto drugo, najbolje bi bilo kad bi samo kinesko napajanje crklo ali obično ukoka i nešto pride).
jack011 kesh kolica 04.09.2006. 14:14 #7927

broj poruka: 2
Ne stedi pare za napajanje,jer kao sto je vec napisano,moze ti sjebati jos nesto kad zvekne!!!
Ja sam zadovoljan chieftec-om!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Salepc dzabe a dobro 06.09.2006. 12:35 #7998

broj poruka: 1

Ljudi, uzmite Codegen napajanje za male pare i videcete sta je kvalitet.
Ugradio sam ih na stotine i nijedno se nije vratilo na servis.
Cene su od 13 do 30 evra. Prva liga.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs