Imam ovo kućište 3-4 meseca i prezadovoljan sam njim. Napred mogu da se montiraju dva fana od 12cm za uvlačenje vazduha, kao i jedan na bočnu stranu da hladi grafičku. Sa kućištem se dobijaju jedan fan od 12 nazad i jedan od 14cm gore, koji su zaduženi za izvlačenje vazduha (oba imaju mogućno promene brzine pomoću prekidača). U odnosu na Čifteka kojeg sam imao pre 300-ke, temperature su pale od 2-9 stepeni, zavisno od komponente. Pored Anteca 300, mogao bi da razmisliš i o CM Gladiatoru 600 i od Xigmatek Midgardu.
Nije los ovaj Antec 300.Nije neki lepotan,ali lepota nije presudna.Svidja mi se kako je odradjen sistem hladjenja.Takodje je extra sto ima prekidac za regulaciju brzine obrtaja ventilatora.
Thermaltake Armor Junior je ispao iz igre jer je mali za GTX 275.Morao bi da skidam fioku za HDD da bi karta stala.
Imam ga vec godinu dana, 3x fan 12cm, Vendeta 2, Gtx 260, 4x hdd, sve lepo staje. Hladno je, iako nema neki cable menadzment, vrlo se lako organizuju kablovi, slikao bih ti moje da vidis, ali predpostavljam da si video na netu vec kako to moze da izgleda. Ako bih prelazio na neko drugo kuciste, morao bih da doplatim bar jos 100 eur, jer sve ostalo sto sam video nije nista bolje u tom cenovnom rangu. Odlican sistem organizovanja hdd-ova. Moze da se dokupi jos jedan HDD cage. Tako da moze da stane i 8 hdd-ova. E da, ima posebno mesto za Raptor Velocity. Stabilno, sa simpaticnim stopama. Armor big tower je mozda jos bolje resenje. Ali to je dodatnih 30-70 eur. Sve pohvale za TT.
Za tu cenovnu kategoriju tt ima najbolja kucista po meni, i preporucio bih ti tt element s, i tt V9 koje je pravo gamersko kuciste! Oba su odlicno provetrena i veoma tiha, nema greske!!! Od ostalih proizvodjaca jedino mi se cooler master centurion 690 svidja!!!! Ja ima soprano dx vec godinu dana i prezadovoljan sam!!!
:: Prioritet je da bude provetreno,tiho,kvalitetno,lepo i da je do 7000 din :: Predlog :: :: Zapalo mi je za oko Thermalteke Armor Junior,ako ga ima neko,mogao bi da mi prenese iskustva :: :: The Way It`s Meant To Be Played
23cm fana na vrhu kucista ispred 12cm red led fana ima filter za prasinu providna stranica bez srafova montiranje power i reset dugme:) ...
AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rpm Gigabyte MA770 UD3 2*1GB DDR2 Corsair XMS2 HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
:: Odlucio sam se za ova 3 :: -Antec 30 :: -Thermaltake V :: -CM Centurion 69 :: :: Ne znam koje da izaberem,sva 3 su vrhunska.U velikoj sam dilemi.Sta biste vi uzeli i zbog cega?Pomagajte :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: v9 zbo :: :: 23cm fana na vrhu kucist :: ispred 12cm red led fana ima filter za prasin :: providna stranic :: bez srafova montiranj :: power i reset dugme: :: .. :: :: :: AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rp :: Gigabyte MA770 UD :: 2*1GB DDR2 Corsair XMS :: HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Editio :: PC power cooling and silencer 500 :: 640GB samsung X2,160GB samsun :: :: :: Odlucio sam se za ova 3 :: :: -Antec 30 :: :: -Thermaltake V :: :: -CM Centurion 69 :: :: :: :: Ne znam koje da izaberem,sva 3 su vrhunska.U velikoj sam dilemi.Sta biste vi uzeli i zbog cega?Pomagajte :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
:: ako mora bas neko od ovih onda v9,ima toliko lepsih i robusnijih kucista od ovih ali ajde.. :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: v9 zbo :: :: :: :: 23cm fana na vrhu kucist :: :: ispred 12cm red led fana ima filter za prasin :: :: providna stranic :: :: bez srafova montiranj :: :: power i reset dugme: :: :: .. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rp :: :: Gigabyte MA770 UD :: :: 2*1GB DDR2 Corsair XMS :: :: HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Editio :: :: PC power cooling and silencer 500 :: :: 640GB samsung X2,160GB samsun :: :: :: :: :: Odlucio sam se za ova 3 :: :: :: -Antec 30 :: :: :: -Thermaltake V :: :: :: -CM Centurion 69 :: :: :: :: :: :: Ne znam koje da izaberem,sva 3 su vrhunska.U velikoj sam dilemi.Sta biste vi uzeli i zbog cega?Pomagajte :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
moj glas ide Antec-u 300 jer je fenomenalno uradjen sistem hladjenja
:: Odlucio sam se za ova 3 :: -Antec 30 :: -Thermaltake V :: -CM Centurion 69 :: :: Ne znam koje da izaberem,sva 3 su vrhunska.U velikoj sam dilemi.Sta biste vi uzeli i zbog cega?Pomagajte :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Imam Antec 900, i stvarno je vrhunsko kućište, a vidim da je 300 isto napravljeno, tako da ti moj glas ide za njega.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: Kao na primer :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ako mora bas neko od ovih onda v9,ima toliko lepsih i robusnijih kucista od ovih ali ajde.. :: :: :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: :: 4GB Hyper :: :: 1T :: :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: :: CHIEFTEC 650 :: :: GIGABYTE Clear Cas :: :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: :: :: v9 zbo :: :: :: :: :: :: 23cm fana na vrhu kucist :: :: :: ispred 12cm red led fana ima filter za prasin :: :: :: providna stranic :: :: :: bez srafova montiranj :: :: :: power i reset dugme: :: :: :: .. :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rp :: :: :: Gigabyte MA770 UD :: :: :: 2*1GB DDR2 Corsair XMS :: :: :: HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Editio :: :: :: PC power cooling and silencer 500 :: :: :: 640GB samsung X2,160GB samsun :: :: :: :: :: :: :: Odlucio sam se za ova 3 :: :: :: :: -Antec 30 :: :: :: :: -Thermaltake V :: :: :: :: -CM Centurion 69 :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam koje da izaberem,sva 3 su vrhunska.U velikoj sam dilemi.Sta biste vi uzeli i zbog cega?Pomagajte :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.