Zanima me dali neko zna kakvo je ovo kuciste,hteo bi da uzmem neko oke i fukcionalno(vent napred nazad,promaja :D)ali da nema nikakva vratanca napred nervira me to jako,znaci neki jednostavan lep oblik,ovo mi se dja i izgleda oke,sad zanima me vase misljenje i moze neka preporukau tom cenovnom rangu najvise do 50 evra,hvala.
Hvala ti i ja sam mislio,nisam neko ko daje novce za delove racunara ako ne dobijam performanse :D,ali napokon samodlucio da promenim ovu staru kinesku limcinu .:D
A sta mislis o TT WingRS 101 ili Cooler Master Elite 332, sva 3 su u istom cenovnom rangu. Mene ustvari najvise zanima dal u tim kucistima mogu lepo da stanu napajanje sa 14cm ventilatorom (to su valjda dimenzije 16x15x9) i graficka od 10incha.
:: je kuciste ,Kod nas kosta 3.410din imas ga u Atomu. Ako imas pare kupuj ga odma,radim sa time i tesko ces do 50 evra naci bolje kuciste :: :: :: :: it`s not modding its life style :: ::
@ imguMOD fala za help jos jednom samo kontao sam da uzmem jos jednu 12icu da stavim nazad da izvlaci i mislio sam da uzmem TX3 da mi hladi phenom 2 550 ali x4 ,sta kazes za to oce biti dovoljno promaje,i oce to lepo raditi?
@ tpk mislim da je Asgard najbolje resenje od svih ovde navedenih neracunajuci ovo sto je naveo aco jeste dobro ali nikad tolike pare za uciste nebi dao
p.s. koliko je kesa ulozeno u mod kucista ako nije tajna..znaci sve, farbanje, ventovi, sve sve....
Ajd uzdravlje
:: radice ti to super nista nebrini samo da napravis dobar cable managment zbog boljeg air flowa i bice to super. :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Qx2-ELnWFI :: it`s not modding its life style :: ::
Ma pogledao sam sva tri odma,posto sam hteo da vidim da li ima jos nesto od tebe tamo pa nasao i pogledao sve,stvarno majstorski izvedeno,svaka cast! :D
:: Part 1 : Marius-rain (feat[1]. giuli :: Part 2 : Scotty-the_black_pearl_(dave_darell_radio_edit :: Part 3: Tom Boxer Feat Mike Diamondz - Dancin :: :: Hvala na komentarima :: :: it`s not modding its life style :: ::
Prvo mi je u planu bio Asgard ali sad kad treba da odem da ga kupim dvoumim se,dja mi se i thermaltake M5,koje kuciste je bolja kupovina,kod M5 me privlaci to sto mu je napajanje dole i ima gore mesto za jednu dvanaesticu,hvala na pomoci unapred. :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.