Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ласер штампач?
STRANA 1 OD 1
boskodev ласер штампач? 31.08.2006. 17:06 T2171

status: user
broj poruka: 98
Купујем нови ласер штампач па ме интересује у категорији до 100 евра шта можете препоручити, какав је лексмарк и јели лош као и њихови инк-џет модели, или... ?
Унапред хвала.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
agresorgsp SAMO CANON!!!!! 31.08.2006. 17:23 #7830

broj poruka: 140
UZMI SAMO CANON I MIRAN SI.....MODEL MALO JACI OD 100E JE SLEDECI

Canon LBP 2900 (600x600, 12ppm, usb2.0)------110E

Pozdrav

agresorgsp@yahoo.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Forsiranje 31.08.2006. 22:02 #7837

broj poruka: 6645
Nemam nešto posebno protiv Canon-a, ali moj favorit bi bio HP, iz navike. U tom cenovnom razredu i Samsung, ludački napreduje i tvrdoglav je ( i pun para ) kad zapne, a zapinje u svim pravcima. Neće me začuditi ako lansiraju svoj Space Shuttle...

Ovo nije bio razlog javljanja, već, jedna reč koja se pominje a počinje sa Lex... beži od toga, ako si se već uverio da su im pljuckavci smeće, onda mi veruj da i kod lasera ima sličnih problema. Nemam primedbi na kvalitet štampe, ali, na kertridže da. Skikava čip (kontroler nedozvoljenog punjenja i slično), a desilo nam se u firmi i na novom, originalnom nakon par stotina stranica. Prethodno je skiknuo na punjenom (recikliranom)... tako da je odmah otišao u totalnu crnu listu. Jeftini štampači, sve samo ne jeftino, kvalitetno i zadovoljavajuće štampanje i eksploatacija.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VuKaSiN82 Hp 31.08.2006. 22:54 #7839

broj poruka: 128
Moj glas je za Hp, ali ne iz navike, nego zato sto su im laseri stvarno najbolji. Skoro sam pricao sa jednim likom koji ima servis za stampace i da ne bih sad iznosio detalje, zakljucak je preporuka Hp u odnosu na ostale proizvodjace. Mozda je njihov novi model lj1020 malo vise od 100eur ali i vredi.

Milost ne trazimo, milost ne dajemo

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
boskodev 120 01.09.2006. 12:12 #7850

broj poruka: 98
Значи... лекс је крш. До сада сам имао ХП пљуцкавац и пунио сам га једно 15 пута, за неверовати...
Са лекс пљуцкавцима сам се сретао и сви су жалили на њих, па рекох дал су ласери бољи, кад оно - труба.
Пошто још увек крпим лову и за ових 100 мало ћу сачекати да скупим 120, па у шопинг!
Вероватно ХП.

Хвала свима на порукама и поздрав.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs