:: :: Nisam imao nameru da reklamiram, tu sam prvo našao. Tu ima sliku, informacije, pa neka traži najbolju cenu Eeeeee...To ti sad pricaj nekom drugom...
Naravno da ti nije bila namera...Samo sam prokomentarisao bez veze i zaboravio da dodam `Offtopic`... Polako,ali sigurno postajem spamer...
Nema frke, instaliraj SpyBot i rešio si se problema.
:: :: :: :: :: Nisam imao nameru da reklamiram, tu sam prvo našao. Tu ima sliku, informacije, pa neka traži najbolju cenu :: Eeeeee...To ti sad pricaj nekom drugom... :: :: Naravno da ti nije bila namera...Samo sam prokomentarisao bez veze i zaboravio da dodam `Offtopic`.. :: Polako,ali sigurno postajem spamer... :: :: :: DaSickSystem
Kontrolise do 5 ventilatora,bitno je koji su u pitanju,htedoh reci nisu svi kompatibilni,tako da na to treba obratiti paznju,mogu se i potpuno iskljuciti,ima alarm koji ih automatski pokrece ako temperatura predje odredjenu vrednost.. Zauzima dva 5.25`,platih 5000din i mislim da vredi,uzivam u tisini,skroz sam zadovoljan..
Taj sentry jeste najbolji izbor ali pitanje je dal se isplati dati 60e za kontrolor. Po meni ne.
:: Nzxt Sentry LX,skoro sam ga kupio,radi savrseno,izgleda skroz moderno,za 21. vek. :: :: evo slike :: http://www.likecool.com/Gear/Desktop/NZXT%20Sentry%20LX%20Fan%20Controller/NZXT-Sentry-LX-Fan-Controller.jp :: :: Kontrolise do 5 ventilatora,bitno je koji su u pitanju,htedoh reci nisu svi kompatibilni,tako da na to treba obratiti paznju,mogu se i potpuno iskljuciti,ima alarm koji ih automatski pokrece ako temperatura predje odredjenu vrednost. :: Zauzima dva 5.25`,platih 5000din i mislim da vredi,uzivam u tisini,skroz sam zadovoljan. ::
Taj sentry jeste najbolji izbor ali pitanje je dal se isplati dati 60e za kontrolor. Po meni ne.
:: Nzxt Sentry LX,skoro sam ga kupio,radi savrseno,izgleda skroz moderno,za 21. vek. :: :: evo slike :: http://www.likecool.com/Gear/Desktop/NZXT%20Sentry%20LX%20Fan%20Controller/NZXT-Sentry-LX-Fan-Controller.jp :: :: Kontrolise do 5 ventilatora,bitno je koji su u pitanju,htedoh reci nisu svi kompatibilni,tako da na to treba obratiti paznju,mogu se i potpuno iskljuciti,ima alarm koji ih automatski pokrece ako temperatura predje odredjenu vrednost. :: Zauzima dva 5.25`,platih 5000din i mislim da vredi,uzivam u tisini,skroz sam zadovoljan. ::
Tacno je da na njemu rade samo ventilatori sa 3 pina,negde sam procitao da ne rade ni ako se zakace preko adaptera bilo koji drugi.. Slazem se da je visoka cena za tako nesto,ali da radi svoj posao kako treba- stvarno radi! Pa ako kesh nije problem,definitivno je pravi izbor,covek je pitao samo sta i gde kupiti,nije napomenuo koliko kesha bi izdvojio...
Možda grešim, ali ovde su (sem ove paste koja neznatno može da smanji brzinu ventilatora, a samim tim i buku) navedeni Zalman ZM-MFC1 sa i bez + sufiksa, što su 2 različita uređaja. Barem po boji.
... al da se ne zaletim pa kupim nesto sto mi nece raditi... Citao sam malo o ovim kontrolerima po netu i ima za neke da rade samo na 3 pinskim ventilatorima. Ja bi hteo da uzmem Zalman ZM-MFC1 Plus, a imam ventilatore koji imaju 3 pina koja idu u napajanje i jedan koji je za kontrolisanje brzine... Dal ce Zalman da im regulise brzinu, posto koliko sam skapirao kontroleri rade na principu smanjivanja voltaze, pa ako je meni vent na stalnih 12V na napajanju, dal ovaj pin koji bi ubo u Zalman vredi necemu, il moraju i pin za 12V i GND da budu ubodeni u Zalman?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.