juce sam kupio A4 tech mis koji mi vec danas zadaje probleme.Kada ugasim racunar on i dalje svetli,mis se povezuje na PS/2 port(mislim da se tako to zove),a pre njega sam imao logitech usb, samo da naglasim da nisam zamenio mis i tastaturu,(tj. njihove portive za prikljucivanje)
Kada se raunar ugasi napajanje idalje pravi napon od 5V. ps2 ima 6 pinova + masa a USB ima 4 pina + masa upravo ta dva pina viska su napajanje od 5V koje ostaje aktivno i posle gasenja racunara pa zato diode svetle jer se kod ps2 one vezuju na taj pin od 5V, kako isti pin na USB portu ne postoji tako se diode vezu na 12V koji prestaje sa iskljucenjem racunara te i ne svetle dok je ovaj ugasen.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.