e ovako vec sam se svima javljao za neki vezani problem oko ovoga, pa eto nisam izdrzao da javnem nekom ovde javno..!!
Naime, imam sledeci jedan mali problem sa Lapom MSI EX610 :(
Stvar je sledeca :
Ja instaliram system na ovom chudu...i sve lepo radi, naravno pod STRUJOM [napajanjem]. i radi to sve normalno, ubacim programe sredim ga kako meni odgovara, i sta se j*****o desi?
Iskljucim ga iz napajanja, i toliko TOLIKO mi uspori, ko da je nzm PENTIUM 2????
Naravno ja restartujem njega, i opet da vidim sta..je...desava se isti problem :(
Molim shiroku uvazenu,postovanu masu struchnjaka sa PC B, da odgovori na ovo NE TAKO tesko pitanje...ili bar neki savet :)
Vidi sta ti je podeseno u Power managmentu. Stavi da ti bude maximum performanse ili tako nesto... Ako i dalje zeza onda ne valja baterija. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
A mozda je do sistema, probaj da instaliras windows 7. Pretpostavljam da imas cd sa driverima od viste pa ako ti zafale mozes njih da stavis.
Imao sam problem sa lapom koji nije imao bateriju a ipak je kocio kao sto ti kazes a to sam resio tako sto sam disable-ovo battery drivere u device manageru.
E vid sad ovo ja stavio na max performance, ono opet nista. POgledao da vidim da iuzvadim - vratim bateriju opet nista!
@ peguar
Ja ni jedan drugi system ne instaliram sem Black XP po meni najbolji system sto se tiche samog XPa, i niti nameravam da menjam, a niti instalaciju 7ce nemam, a i sta ce mi kad ce me razocarati ko Vista...garant! :)
@ mmukic
Kao sto sam rekao isao sam u Power MEnagment. i opet LELEKUK :D izgleda po svfemu sudeci nista. a i ovo nije moj laptop vec mojeg burazera, od tetke. izgleda da ce biti da ga je sjebao, jel da?
@gman
pitao bi sada jos nesto, zar je moguce da sy MSI laptopovi, puni nekih svojih mana, kao npr ovo sa Napajanjem? :)
:: Ja ni jedan drugi system ne instaliram sem Black XP po meni najbolji system sto se tiche samog XPa, i niti nameravam da menjam, a niti instalaciju 7ce nemam, a i sta ce mi kad ce me razocarati ko Vista...garant! :
Instaliraj ti lepo untouched (nemodifikovanu) verziju XP-a ili Windows 7, pa da ne lupamo glavu sa nekim ultrafast trash (ko zna kakvim) XP-ovima.
instalirana je i bila obicna verzija XPa al opet isto , mada upravo sam zvao burazera, kaze da mu na Visti radilo normalno :) bez nekih problema...oko napajanja..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.