Da li svi Logitech misevi rade na ovim podlogama ili treba paziti po modelu (laser, optika)? Da li su bolji izbor od obicnih platnenih? Koliko ovo vredi kod nas? Tamo je navedena visoka cena pa me zanima koliko to odprilike ovde vredi a da nije bacanje para?
Imam tu podlogu platio sam je oko 2000 dinara u eurolink team i koristio sam MX1000 laser a sada G9 mis i super radi! podloga se pere kvalitetna je sve preporuke!
Logitech V450 nisam još stigao po lavabou da izvozam.
Inače je na podlozi od 50 dinara koju jednom u 3-4 meseca ubacim u veš mašinu i izvadim opet kao novu.
Ako ti stvarno misliš da nešto bolje radi na podlozi od 98% istog materijala samo četrdesetostruko više cene, nemam nameru da te odgovaram od kupovine.
Probao sam bio pre neku nedelju one fensi RAZER miševe sa onim narkomanskim podlogama površine pola kvadratnog metra i nisam se nešto oduševio, inače igram CounterStrike skoro 10 godina.
Covek je pitao za Steel Series kakve su podloge oni koji je nemaju, nemaju prava da komentarisu bilo sta jer nije okej! ja je imam vec 2 godine i ne zalim se stvarno je super pad.
Ne postoji ni jedan jedini razlog zašto baš ta ne bi bila potpuno isti kurac kao i sve ostale, osim za iskompleksirane bilmeze i glupu decu kojima cena predstavlja merilo kvaliteta.
vezano za te podloge, ja nisam video u zivotu skuplju podlogu, pritom ne zele da ti raspakuju da pogledas za sta dajes 30-100eu, nego stoji zapakovano u metalnoj tubi i ne znam stvarno ko je blesav da da cak i 30eu za to govno koje se razvlaci, nije losa ova Steel, samo ona manja..
Ne bih se slozio sa prethodnim komentarima da su misevi cisto estetika kao i dobra podloga jer sam dugo korisnik Logitech 5xx serije miseva (nisam klinac, a koristim ih u svakodnevnom radu i kao ljubitelj CS-a) i odlicni su i dugo traju, pogotovo kad su u paru sa dobrom podlogom. Uzmi je, vredi imati dobru podlogu i sigurno ce nadziveti 10 obicnih a o osecaju u radu da ne pricam.
Podloga ti ni za sta ne treba, ako ti je neka normalna povrsina stola, ja vec 5 godina vozim bez podloge, imao sam neko kratko vreme i bacio sam je, jer sam video da mi ne treba :). Pogledaj ove podloge :):
dobro, realno svi pacovi bolje rade po podlogama, ali po meni vise jer lepo klize po njima inace ovi noviji laseri brate kontaju promene na svim povrsinama ja sam mog vernog pratioca, g5, probao i po tepihu i po zavesi, i sljaka a necu promeniti taj mis dok se ne raspadne, a izgleda da cu se pre ja raspasti nego on imam ga vec 3, 4 god i ni ne najavljuje neku gresku
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.