naime,oba kucista su prostrana,oba imaju dobro hladjenje,moj durg ima armor i veoma je tiho,sto je isto vazno,verovatno je i takva situacija sa haf-om
PO moji tu je glavna stvar estetika,nekome je lepse jedno nekome drugo,neko voli da ima providnu jednu stranu a neko ne
Uz to oba kostaju oko 11-12000 ,sto je nije bas malo
PO meni bolja kupovine i od jednog i od drugog je Thermaltake Element T ,to je moj pik, kad budem uzimao novu konfu,takodje ima super hladjenje(proverenO)i uz to kosta 7.500 dinara
Nisam imao ni jedno od ta dva, pa o tome koje je BAŠ bolje ne bi ni hteo da balavim... svakako su skuplja nego bolja... A, o izlgedu i ukusu: Tt mi je lepši, dok HAF izgleda kao Land Rover, robustan, kockast i ružan do yaya. O tome da izgleda i staromodno, mora se također dodati.... ali, sve je to ukus.
je manje u odnosu na ova dva, nisu ista klasa ! A i pogledaj tezinu (a nije aluminijumsko !) i to govori nesto o kvalitetu ! Armor+ (ne ovo na tvom linku) je vrhunsko, veoma lepo i prostrano kuciste. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1277&ID=1408 HAF je nesto bolji po pitanju hladjenja, isto ogromno. E sad neces pogresiti ni sa jednim, pitanje je sta je tebi lepse.
Al ako si mislio na onaj stari Armor i HAF 932, HAF ti je dosta bolji.
Letos kad sam za sebe kupovao kuciste dvoumuio sam se izmedju CM HAF 932 i TT Spedo. Performanse hladjenja komponenti koje pruza HAF 932 ne mogu da se uporede ni sa jednim drugim kucistem,kvalitetne je izrade i meni se licno taj industrijski dizajn izuzetno svidja...Medjutim na kraju sam ipak uzeo TT Spedo samo iz razloga sto HAF nema ni jedan jedini filter za prasinu,a sa onakvom promajom unutar kucista morao bi makar jednom nedeljno da ga usisavas...
Sto se tice izgleda tu mislim da nema smisla davati savete jer se ukusi razlikuju od coveka do coveka...Pa ko sta voli...
... ko Mujo i Haso iz vica o kandidatkinjama za ženidbu: i koju si na kraju oženio? Pa onu sa velikim s....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Letos kad sam za sebe kupovao kuciste dvoumuio sam se izmedju CM HAF 932 i TT Spedo :: Performanse hladjenja komponenti koje pruza HAF 932 ne mogu da se uporede ni sa jednim drugim kucistem,kvalitetne je izrade i meni se licno taj industrijski dizajn izuzetno svidja...Medjutim na kraju sam ipak uzeo TT Spedo samo iz razloga sto HAF nema ni jedan jedini filter za prasinu,a sa onakvom promajom unutar kucista morao bi makar jednom nedeljno da ga usisavas.. :: :: Sto se tice izgleda tu mislim da nema smisla davati savete jer se ukusi razlikuju od coveka do coveka...Pa ko sta voli.. :: :: :: DaSickSystem :: ::
to ti nije pitanje za javnost... ti si taj koji ce svaki dan kad ustane da ga gleda. A ne neko sa foruma pa da ti kaze koje je lepse ili bolje. Oba su sigurno jako kvalitetna CM mozda bolje hladjenje.... Sve subjektivno... Meni je ovaj TT sa onim `vratancima` ko boni sa krilcima, a CM ko da je dosao iz bejruta kako je izbusen....
@DaSick tesko i usisavanje da pomaze, samo krpa, evo se meni na jednom CM fanu slepila prasina samo krpom nekom mogu da je ocistim usisivac nista. Oba kucista su dobra :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.