Treba mi vasa pomoc,uzeo sam konfiguraciju Amd Phenom 9650 2.3,Gigabyte ploca Ga-m720 us3,grafika Gigabyte 9600 Gt Gv-N96TZL 512I,HDD 500 gb WD,memorija 4 GB King. 800mhz,Optika LG i dva kulera od 12 cm Cooler Master...Koje napajanje bi ovu konfiguraciju u potpunosti iguralo...Razmisljao sam o LC Power 6550gp2 v2.2...
nisam video na pocetku da pise UZEO sam.HHU kolko si love dao zato?
Sto se tice napajanja ljudi koji imaju taj lc power ga hvale,tako da je verovatno super Mozes to ili OCZ STEALTHXSTREAM 500w ,tu im je negde cena oba bi vukla tu konfu kod od sale
Pa u kompletu sa tim kucistem ide ThermalMaster :) Ma ja sam ga imao, nije lose napajanje, izdrzace sve to, tako da ti nije toliko hitno... ali svakako ce ti napajanje biti prvo na listi za zamenu :) Meni je sasvim lepo radilo sa HD4830 dugo (ali sa DualCore E5200), a jedno vreme i sa HD4850 - ali sam ga naravno zamenio, za ne daj Boze :) LC Power ti je najbolji izbor sto se tice cena/kvalitet odnosa
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.