@ matz: Ovaj prijedlog koji ti je ponudio kolega Panta019 je sasvim dobar, i neces se pokajati ako ga kupis...
Nije ni ovaj OCZ los, naprotiv, dobar je i on, ali ces zbog jednog jedinog natpisa ``Fatality`` platiti vise nego sto vrijedi... Ako ti koja crvena dioda i natpis vrijede 1000 dinara (ili koliko vec, ne znam), to je tvoja stvar, meni licno ne vrijede, a i nisu mi potrebni...
Pomoglo bi mozda i da napises za koju konfiguraciju ces koristiti to napajanje koje planiras kupiti, pa bi ti mogli predloziti neko nesto slabije napajanje istog kvaliteta...
CHIEFTECH!!!! KAO STO RECE Panta019 iskljucivo to sve ostale marke, nesto im ne verujem , kakvu ja konfu guram sa Chieftech-om od 380W i ne stuca nista!!!
:: :: :: :: CHIEFTECH!!!! KAO STO RECE Panta019 iskljucivo to sve ostale marke, nesto im ne verujem , kakvu ja konfu guram sa Chieftech-om od 380W i ne stuca nista!!!
bolji je Corsair, i bolji je Enermax, ali su papreno skupi, za onog ko moze da ih kupi, definitivno treba da ima, a u ovom slucaju, preporuka za CHIEFTEC.
Kao sto je NMY rekao,reci ti nama koju konfiguraciju imas?Onda cemo da ti predlozimo sta je najbolje za tebe,da ne bi bacao pare bezveze na neka jaka napajanja.
je ok, ali je mnogo precenjen kod nas, odnosno ne vredi te pare, a to se moze videti kad se pogledaju cene u inostranstvu gde je kao i ostali proizvodjaci, Enermax je najbolji. JA bih kupio ili OCZ SXS 700W ili ThermalTake Toughtpower 700W.
Bas gledam cene, stvarno jeste precenjen kod nas Corsair, bas i ne vredi tih para za koje ga kod nas prodaju. Ostalo sto sam gore naveo je na mestu, a Enermax-a nesto i nema, + tek on ne vredi tih para koliko kosta kod nas. Kada sam ja uzimao napajanje, Enermax od 625W je kostao isto kao i PC Power&Cooling od 750W. Naravno uzeo sam ovo drugo.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: je ok, ali je mnogo precenjen kod nas, odnosno ne vredi te pare, a to se moze videti kad se pogledaju cene u inostranstvu gde je kao i ostali proizvodjaci, Enermax je najbolji :: JA bih kupio ili OCZ SXS 700W ili ThermalTake Toughtpower 700W :: :: ::
li moze da se na chieftec cft-650 cs stave dve 4870 grafike u cf?Znam da mogu na varijanti sa 700w,ali ta mi nije dostupna.Napajanje ima 2 8-pinca,ako sam dobro video na netu.Ako zna neko pouzdano da mi kaze,bio bih mu zahvalan
nisi me razumeo.Iz napajanja idu 2 kabla,jedan je 24pin za plocu,jedan 4pin za proc i oni nisu modularni,i nema vise kablova koji nisu modularni,samo ta dva.U kutiji ima 2 8-pin koji su modularni,sa crvenim prikljuckom koji se bode u napajanje,i to je to.E sad,kako da povezem sve to na 2 graficke koje traze2x2 6-pin ili 2x6-pin plus 2x8-pin? Ono od 700w ima 4,od 650 ne
nisi me razumeo.Iz napajanja idu 2 kabla,jedan je 24pin za plocu,jedan 4pin za proc i oni nisu modularni,i nema vise kablova koji nisu modularni,samo ta dva.U kutiji ima 2 8-pin koji su modularni,sa crvenim prikljuckom koji se bode u napajanje,i to je to.E sad,kako da povezem sve to na 2 graficke koje traze2x2 6-pin ili 2x6-pin plus 2x8-pin? Ono od 700w ima 4,od 650 ne
Don Vito, brate, IZ napajanja idu 24-pin konektor za plocu i PCI-e (8-pin, sa 2 koja se odvajaju + 6-pin, to je sve za graficku, pise na njima PCI-e), a ti crveni su isto za graficku, za CPU 8-pinski konektori su MODULARNI.
malocas mi stiglo napajanje(neka zamena je u pitanju) i svojim ocima sam video da ima 2 NEMODULARNA kabla,24pin i 4-pin sto se bode pored procesorar.taj 6+2 o kome pricas postoji,tacnije 2 takva,sa crvenim prikljuckom i koje sam vec pomenuo.E sad,sem ta dva crvena,koji jos mogu upotrebiti za graficku N.2? Ima modularan 8-pin za cpu na prvoj 12v grani,ali nije 6+2,niti 4+4,vec 8-pin,nije splitovan.Ili se mozda ne razumemo.Mozda pricas o nekoj jacoj varijanti.
Pa sva modularna napajanja imaju 24-pinski i 4/8 pin-ski za CPU (ne za GPU) koji izlaze direkt iz napajanja, i koju nisu modularni, to je normalno. Ne znam o cemu vi polemisete.
Moj PC Power&Cooling Silencer od 750W ima 2x 6-pin i 2x 8-pin napajanje za GPU, tj moze da izgura 2 graficke koje traze po jedan 6-pinski i jedan 8-pinski prikljucak. Zasto si mislio da ce to slabije napajanje da ima ovakve prikljucke... Malo si se zeznuo.
U svakom slucaju uz graficku dobijes konektor koji ti molex prikljucak pretvara u 6-pinski za graficku, probaj sa njima
Prikljucak za CPU ne mozes da naguras u graficku, jer je ili 4 pin ili 8 pinski
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.