Mis koji lepo lezi u ruci za udoban rad,sa dobrim scrollom (sto tisim). Moze da bude i malo gamerski nastrojen, ali nije obavezno. Naravno cena da bude pristojna (do nekih 30eura). Postoji li nesto ovakvo kod nas?
Imam neki Logitech kome je otisao konektor za levi taster, inace sve ostalo je radilo super.V320 Cordless Optical Mouse 910-000497. Sto se tice ergonomije potpuno bi mi odgovarala ergonomija istog.
Rx1000. Strasno kvalitetna plastika, ruke ti se ne znoje, laser, a vrlo jeftin. Kupujem jos jedan ovih dana. Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
I nož iz leda ponovo vadim, Nada je smenjena razocaranjem, Po ko zna koji put to radim, Bez trunke mržnje sa prezrenj
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Sta mi treba :: :: Mis koji lepo lezi u ruci za udoban rad,sa dobrim scrollom (sto tisim). Moze da bude i malo gamerski nastrojen, ali nije obavezno. Naravno cena da bude pristojna (do nekih 30eura). Postoji li nesto ovakvo kod nas :: :: Imam neki Logitech kome je otisao konektor za levi taster, inace sve ostalo je radilo super.V320 Cordless Optical Mouse 910-000497. Sto se tice ergonomije potpuno bi mi odgovarala ergonomija istog :: :: Hvala unapred na predlozima.
Bezicni laserski Logitech ne uzimaj. Sa foruma imas nas troje (mozda ima jos neko...) kojima su crkle razlicite verzije, previse slucajnosti. A ortaku lagano umire G7.
_______________________________ Demon to some. Angel to others.
Previse slucajnosti ako su crkla tri misa, a objasnjenje je to sto su svi laserski? To nema veze sa vezom, normalno je da ce neki proizvod da se pokvari, uvek ima neki postotak greske, narocito sto miseve svako koristi i ima bar 3 u kuci. Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
I nož iz leda ponovo vadim, Nada je smenjena razocaranjem, Po ko zna koji put to radim, Bez trunke mržnje sa prezrenj
:: Bezicni laserski Logitech ne uzimaj :: Sa foruma imas nas troje (mozda ima jos neko...) kojima su crkle razlicite verzije, previse slucajnosti :: A ortaku lagano umire G7 :: :: ______________________________ :: Demon to some. Angel to others. :: ::
Napisao sam bezicni laserski. Nisam rekao da su crkli zato sto su laserski. Na Logy mis dobijes garanciju od 3 ili 5 godina, ne ocekujes da umre posle godinu dana. Koje bezicne laserske Logitech miseve si ti imao? Ako tebi svi rade lepo, bas mi je drago.
P.S. citaj malo bolje
_______________________________ Demon to some. Angel to others.
:: Previse slucajnosti ako su crkla tri misa, a objasnjenje je to sto su svi laserski? To nema veze sa vezom, normalno je da ce neki proizvod da se pokvari, uvek ima neki postotak greske, narocito sto miseve svako koristi i ima bar 3 u kuci. :: Sebican, bahat i malouman :: po svetu pravi rusvaj grdan :: sotona tvrdi da je human :: i da je andeo milosrdan :: :: I nož iz leda ponovo vadim :: Nada je smenjena razocaranjem :: Po ko zna koji put to radim :: Bez trunke mržnje sa prezren :: :: :: Bezicni laserski Logitech ne uzimaj :: :: Sa foruma imas nas troje (mozda ima jos neko...) kojima su crkle razlicite verzije, previse slucajnosti :: :: A ortaku lagano umire G7 :: :: :: :: ______________________________ :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: ::
...lol, ja imam MX510 a mislio da kazem MX518, ...Logitech MX518 je moj predlog, ...bas sam se zano... xD
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Logitec je dobar ali i skup (previse skup za dobar kvalitet) Uzmi ti lepo neki Trust, ako mozes da nadjes 7900Z ili 7770C. Onaj prvi verovatno neces naci ali drugi se da naci za nekih 2300 dinara, veruj mi da ces se iznenaditi kako to solidno radi. Jedini nedostatak u poredjenju sa ostatkom je sto nemas mogucnost da promenis presetovane funkcije dodatnih tastera sa strane.
7900Z je stvarno vrhunski mis po vise nego pristupacnoj ceni.
Posle Trusta bih ti preporucio neki od A4Tech miseva koji kostaju manje od onoga sto pruzaju za ulozen novac, imao sam dva komada i zadovoljan sam kako su radili, unazad dve godine koristim dva gore pomenuta Trust glodara i takodje sam zadovoljan.
MX510 sam koristio nekih 7 meseci sjajan je ali me je uzasno nerviralo sto nije bezican, prosto unazad 5 godina sam se odvikao da stalno namestam kabel.
O ostalim modelima ne mogu da pricam zato sto ih nisam koristio.
extra je to mis za igre i lepo lezi u ruci ali covek je reko do 30e a mx518mislim da kosta nekih 3700-3800din(ispravite ako gresim)
:: ...lol, ja imam MX510 a mislio da kazem MX518, ...Logitech MX518 je moj predlog, ...bas sam se zano... x :: :: Pozz.. :: __________________________ :: :: ...I sence you young padawan... :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 7 :: ::
Pogledaj A4TECH X7... Cena: od 1000 - 1500din, zavisi od modela, tj svi su isti, ali imaju razlicitu oznaku tip X-710FS / X-730FS.... Mislim da je pun pogodak a i cena je mala...
Imao tog misonju.Odlican izbor.I dan danas radi kao sat.(Sad je kod bivse devojke,uzela mis i ostavila me hahahahaha) Svaka preporuka.Za te pare nema boljeg izbora.Pozdrav.
Eeeeee.Uzela je ona ceo komp tada placen oko 1000 Eur + nov.Sve sam joj dao,ne zalim ni dan danas ni jednog trenutka.To je bio moj poklon za nju jer je to zelela svim srcem a nije imao ko da joj obezbedi.
Green Green Grass Of Home
:: hahah, uzela bi ti i plocu i procesor i graficku, pa bi sad plakao, ali sakrio si ti to dobro vuno :: :: ::
Ne znam stvarno sta da kazem na ovaj komentar. Kako mozes da nekome preporucujes ta kineska sranja pored Logitecha? E sad ako je tebi skup logitech, ne mora da znaci da je i drugima... __________________ Scourge of PCBerza
:: Logitec je dobar ali i skup (previse skup za dobar kvalitet :: Uzmi ti lepo neki Trust, ako mozes da nadjes 7900Z ili 7770C :: Onaj prvi verovatno neces naci ali drugi se da naci za nekih 2300 dinara, veruj mi da ces se iznenaditi kako to solidno radi. Jedini nedostatak u poredjenju sa ostatkom je sto nemas mogucnost da promenis presetovane funkcije dodatnih tastera sa strane :: :: 7900Z je stvarno vrhunski mis po vise nego pristupacnoj ceni :: :: Posle Trusta bih ti preporucio neki od A4Tech miseva koji kostaju manje od onoga sto pruzaju za ulozen novac, imao sam dva komada i zadovoljan sam kako su radili, unazad dve godine koristim dva gore pomenuta Trust glodara i takodje sam zadovoljan :: :: MX510 sam koristio nekih 7 meseci sjajan je ali me je uzasno nerviralo sto nije bezican, prosto unazad 5 godina sam se odvikao da stalno namestam kabel :: :: O ostalim modelima ne mogu da pricam zato sto ih nisam koristio :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
DAUM: Covece, ne odvaljuj toliko, 1. A4Tech nije kinesko sranje, ako kosta 1000din ne znaci da je shit, ima on i skuplje modele, ali X7 je jednostavno fenomenalan mis... Kupi jedan pa ces i sam videti!!!
:: Ne znam stvarno sta da kazem na ovaj komentar. Kako mozes da nekome preporucujes ta kineska sranja pored Logitecha? E sad ako je tebi skup logitech, ne mora da znaci da je i drugima.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Logitec je dobar ali i skup (previse skup za dobar kvalitet :: :: Uzmi ti lepo neki Trust, ako mozes da nadjes 7900Z ili 7770C :: :: Onaj prvi verovatno neces naci ali drugi se da naci za nekih 2300 dinara, veruj mi da ces se iznenaditi kako to solidno radi. Jedini nedostatak u poredjenju sa ostatkom je sto nemas mogucnost da promenis presetovane funkcije dodatnih tastera sa strane :: :: :: :: 7900Z je stvarno vrhunski mis po vise nego pristupacnoj ceni :: :: :: :: Posle Trusta bih ti preporucio neki od A4Tech miseva koji kostaju manje od onoga sto pruzaju za ulozen novac, imao sam dva komada i zadovoljan sam kako su radili, unazad dve godine koristim dva gore pomenuta Trust glodara i takodje sam zadovoljan :: :: :: :: MX510 sam koristio nekih 7 meseci sjajan je ali me je uzasno nerviralo sto nije bezican, prosto unazad 5 godina sam se odvikao da stalno namestam kabel :: :: :: :: O ostalim modelima ne mogu da pricam zato sto ih nisam koristio :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.