Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Antec Six Hundred
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Antec Six Hundred 19.10.2009. 18:36 T21090

status: user
broj poruka: 7285
Ovo je cisto da vidite kako izgleda,za vise ce biti potrebno malo googlanja

http://vr-zone.com/forums/497271/antec-readying-six-hundred.html

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Jako zanimljivo! 19.10.2009. 19:42 #150300

broj poruka: 18472
Ovo izgleda primamljivo.Bice svakako odlicno resenje.

Green Green Grass Of Home

tortojed Jako mi se svidja! Onaj veliki, malo ispupceni kuler na krovu... 19.10.2009. 21:20 #150321

broj poruka: 10997

je bas `simpa`. Eh, da nemam ovoga matorog, prostranog i stabilnog big tower Chieftec-a...

TheBear Ruzno je 19.10.2009. 21:21 #150323

broj poruka: 6502
i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare....

Po meni je ovo bolje resenje:

http://www.nzxt.com/products/beta_evo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: Ruzno je 19.10.2009. 21:38 #150328

Hiljadu puta receno stvar ukusa.
Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio.

Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija).

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare...
::
:: Po meni je ovo bolje resenje
:: http://www.nzxt.com/products/beta_ev
tortojed Re: Re: Ruzno je>Slazem se Ishmerish, samo bih da dodam: osim 19.10.2009. 21:58 #150336

broj poruka: 10997

bicikla, na big Chieftec-a mozes da naslonis i dizel-lokomotivu a da je i ne oseti. Zato sam ga i kupio (setao sam cesto pored pruge sa svojom kobilom Suzy...)

:: Hiljadu puta receno stvar ukusa
:: Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio
:: Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija)
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare...
:: ::
:: :: Po meni je ovo bolje resenje
:: :: http://www.nzxt.com/products/beta_ev
Ishmerish Re: Re: Re: Ruzno je>Slazem se Ishmerish, samo bih da dodam: osim 19.10.2009. 22:07 #150343

Nemoj me pogresno shvatiti,chief ima najvecu paletu kucista,cak i ja ih nisam sve video.Ali od onog sto sam ja video samo Aegis mesh CH serija lepo izgleda ali o prakticnosti i strujanju vazduha ni reci.

Aloha

:: bicikla, na big Chieftec-a mozes da naslonis i dizel-lokomotivu a da je i ne oseti. Zato sam ga i kupio (setao sam cesto pored pruge sa svojom kobilom Suzy...)
:: :: Hiljadu puta receno stvar ukusa
:: :: Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio
:: :: Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija)
:: :: Aloha
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare...
:: :: ::
:: :: :: Po meni je ovo bolje resenje
:: :: :: http://www.nzxt.com/products/beta_ev
SkyFire Koliko li ce biti ovaj Antec ? 19.10.2009. 22:10 #150345

broj poruka: 18472
Kad bi bio jedno 60-70 Evrica rado bih ga kupio.E jedino sto me nervira polozaj napajanja!Au kako me to izludjuje sto stoji na podu!Ne samo tu vec kod svih ostalih kucista sa ovim resenjem.

Green Green Grass Of Home

Ishmerish Re: Koliko li ce biti ovaj Antec ? 19.10.2009. 22:23 #150354

Ja neznam kako ti ali ja ga nebi uzeo sa napajanjem gore,makar ga na stolu drzao.Elem,usteda mesta,nikakav vruc vazduh nemoze da pridje napajanju,veca stabilnost kucista(skontaj kada stavis 3 kg na krov)i sto je najbitnije mogo laksi cabel managment jer kablovi nepadaju preko komponenti pod uticajem gravitacije,jer ko ovo uzme tesko da ce u njega da stavlja modularne zveri sa pola metra kablovima pa da moze da ih sakrije.

Vidis da se neslazemo u svemu,sto je i dobro :)))

Aloha

:: Kad bi bio jedno 60-70 Evrica rado bih ga kupio.E jedino sto me nervira polozaj napajanja!Au kako me to izludjuje sto stoji na podu!Ne samo tu vec kod svih ostalih kucista sa ovim resenjem
:: Green Green Grass Of Home
DmasteRNo1 Interesantno kućište 19.10.2009. 22:35 #150363

broj poruka: 6101
Šteta što ga Antec nije izbacio pre nekoliko meseci, uzeo bih ga umesto Three Hundred. Ali nema veze, i sa 300-om sa prezadovoljan. Samo, ne verujem da će biti ispod 70 evra kod nas, s obzirom da 300 gotovo da ne možeš da nađeš ispod 60 evra, a 600 izgleda mnogo žešće od njega.

May The Force Be With You!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs