Hiljadu puta receno stvar ukusa. Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio.
Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija).
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare... :: :: Po meni je ovo bolje resenje :: :: http://www.nzxt.com/products/beta_ev :: :: :: :: ::
Re: Re: Ruzno je>Slazem se Ishmerish, samo bih da dodam: osim
19.10.2009. 21:58
status: user broj poruka: 10997
bicikla, na big Chieftec-a mozes da naslonis i dizel-lokomotivu a da je i ne oseti. Zato sam ga i kupio (setao sam cesto pored pruge sa svojom kobilom Suzy...)
:: Hiljadu puta receno stvar ukusa :: Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio :: :: Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare... :: :: :: :: Po meni je ovo bolje resenje :: :: :: :: http://www.nzxt.com/products/beta_ev :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Ruzno je>Slazem se Ishmerish, samo bih da dodam: osim
19.10.2009. 22:07
status: user broj poruka: 7285
Nemoj me pogresno shvatiti,chief ima najvecu paletu kucista,cak i ja ih nisam sve video.Ali od onog sto sam ja video samo Aegis mesh CH serija lepo izgleda ali o prakticnosti i strujanju vazduha ni reci.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: bicikla, na big Chieftec-a mozes da naslonis i dizel-lokomotivu a da je i ne oseti. Zato sam ga i kupio (setao sam cesto pored pruge sa svojom kobilom Suzy...) :: :: :: Hiljadu puta receno stvar ukusa :: :: Po meni su stari Xaser-i(3,4),Antec 900,TT Kandalff...Prelepa kucista,dok recimo na Chieftec bicikl nebi naslonio :: :: :: :: Akcenat kod Antec kucista je kvalitet za pristojne pare,primera radi ako ga cenovno pozicioniraju(kao sto bi trebalo)izmedju three i nine hundred bice pravo osvezenje u tom segmentu.Sa cenom po toj racunici izmedju 70 i 80€(ipak je ovo Srbija) :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: i malo, ako bude kostalo do 60-70 evra bice ok, ako bude kostalo vise ne vredi te pare... :: :: :: :: :: :: Po meni je ovo bolje resenje :: :: :: :: :: :: http://www.nzxt.com/products/beta_ev :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kad bi bio jedno 60-70 Evrica rado bih ga kupio.E jedino sto me nervira polozaj napajanja!Au kako me to izludjuje sto stoji na podu!Ne samo tu vec kod svih ostalih kucista sa ovim resenjem.
Ja neznam kako ti ali ja ga nebi uzeo sa napajanjem gore,makar ga na stolu drzao.Elem,usteda mesta,nikakav vruc vazduh nemoze da pridje napajanju,veca stabilnost kucista(skontaj kada stavis 3 kg na krov)i sto je najbitnije mogo laksi cabel managment jer kablovi nepadaju preko komponenti pod uticajem gravitacije,jer ko ovo uzme tesko da ce u njega da stavlja modularne zveri sa pola metra kablovima pa da moze da ih sakrije.
Vidis da se neslazemo u svemu,sto je i dobro :)))
Aloha
:: Kad bi bio jedno 60-70 Evrica rado bih ga kupio.E jedino sto me nervira polozaj napajanja!Au kako me to izludjuje sto stoji na podu!Ne samo tu vec kod svih ostalih kucista sa ovim resenjem :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Šteta što ga Antec nije izbacio pre nekoliko meseci, uzeo bih ga umesto Three Hundred. Ali nema veze, i sa 300-om sa prezadovoljan. Samo, ne verujem da će biti ispod 70 evra kod nas, s obzirom da 300 gotovo da ne možeš da nađeš ispod 60 evra, a 600 izgleda mnogo žešće od njega.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.