Zaintersovan sam za jedan osnovni MIDI keyboard controller za kucnu upotrebu. Interesuju me cene, gde kupiti, itd. Ne trazim nista posebno (bez naprednih dodataka, pojacala, ekvilajzera i sl.). Jednostavan klavijatura-kontroler sa standardnim brojem dirki (61,76,...) i da bude kompatabilan sa Synthesia programom. Cena je bitna i treba mi sto povoljniji model. Hvala unapred!
Najjevtinije ti je da kupis neku stariju klavijaturu (Na primer KAWAI K1) Kostaju oko 60-80e imaju na sebi `midi in` i `out` i kupis USB midi controller koji zakacis na KAWAI. On takodje ima na sebi i dinamiku koju mozes koristiti preko midi-ja. Znaci ta varijanta ispada do, ili ispod 100e
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.