Prve kolicine su dosle sredinom avgusta i bile su unapred rezervisane,za drugu turu moras cekati sredinu/kraj novembra i to u jako malim kolicinama :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
u oglasima na Benchforumu...A u prodaji nemam pojma stici ce valjda opet ako su prve kolicine rasprodate. Samo sto je to preskup mis za ono sto daje po meni, bacanje para... Ko i Razer Mamba, jeste on vrhunski al dati preko 100 evra na mis mislim da je suludo...
Da razlika je samo u brzini.Godinama igram igre i mogu vam reci da nema potrebe za tolikim odzivom misa.Uz brzu graficku kartu uvek moram da smanjujem sensitivity jer ne moze da se igra na najbrzem odzivu.Jednostavno leti sve. Imam G9,MX Revolution,oba misa su vrh ali najveca mana G9 je sto je mali i ne lezi lepo u ruci.Zaboli me zglob posle duzeg koriscenja dok na MX-u lezi savrseno.Logitech pravi male miseve iz ne znam kog razloga a da ne obraca paznju na anatomski oblik sto je po meni jako bitno!
Znam, nego reko kad vec uzimam misa, da uzmem G9x, kapiram da nece biti nesto mnogo skuplji od obicnog, koji je 5.900din trenutno, ali danas sam, posle ove teme snimio G500, koji mi je bas zapao za oko, pitam se kada li on stize...
Pa znas kako.Realno ovo ti je mnogo bolji izbor.Ako izuzmes fancy dodatke za G9,tegove i sl ovo je pravi misonja za tebe.Druga stvar,imao sam serije Logitech-a pocev od MX518 sa ovim oblikom i leze odlicno u ruci.Sto se tice toga mis je strava.Po specifikacijama koje nudi ovaj G500 svakako je za svaku pohvalu. Moj bi savet bio da njega sacekas. Vidis,mozda neces biti jedini,sad si mi bacio buvu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.