Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Lexmark x5075
STRANA 1 OD 1
priest Lexmark x5075 11.10.2009. 13:22 T20856

status: user
broj poruka: 96
Pozdrav,

kupio sam nesto povoljno ovaj stampaca,odnosno all in one uredjaj fax/stampac/slener/kopir/telefon...sta oces,kuva kafu :)

posto je to ink jet uredjaj uz njega sam dobio dva kertridza,jelte crni i kolor.

oznake su im za crni 34 a za boje je 35.

zanima me koliko moze da se izbaci stranica normalnog teksta sa jednim punjenjem i koliko fotografija u nekom normalnom kvalitetu bi moglo da se izbaci u boji?

takodje me zanima da li ovi kertridzi imaju one elektronske zastite sto se tice punjenja i ako nema gde mogu da nabavim povoljno te boje posto bi ih sam punio.video sam neke tutorijale na net-u bas vezane za 34 i 35 kertridze...

inace sam ljubitelj lasera , ali je ovo upalo kao dobra ponuda...u stvari nadam se dobra ponuda.

hvala svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bilmez Nisi kupio ništa povoljno 11.10.2009. 13:53 #147846

broj poruka: 25
To je Lexmark. Inače 34 i 35 mogu da se pune nemaju onu elektronsku zaštitu a što se tiče broja strana ko će ga znati.

vladinjo10 Problem sa restartovanjem nivoa mastila 01.12.2011. 15:18 #381315

broj poruka: 1

Ja sam napunio crni ketridz ali nece da stampa jer se mora restartovati nivo mastila u ketridzu, i tu nastaje problem. Ja na internetu nisam nasao ni jedan metod za restartovanje tog nivoa. Tako da ne mogu da stampam. Ako imas neko resenje, podeli ga.....
pozdrav.....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs