Pravim neku ultra tihu masinu i uzeo sam neko napajanje iz IBM 300PL masine koje se svtano ne cuje,pozelno bi bolo da mi ta masinica bude u kucistu ali ne moze da mi stigne kabl od oanajanja do ploce ako je metem u kuciste,jako je kratak i moze samo da stoji na stolu tik uz plocu,da li ima neki adapter kojim bi ja to mogao da produzim?
ja sam to isto uradio, isto sam izvadio iz IBM 300PL, ali je bilo mATX od 200W, cisto da upozorim, posto extender nisam nasao, lemio sam kabl po kabl (znaci jedan po jedan, secnes, zalemils, da ne bi pamtio npr. 2,3 iste) i fino izolovao termo buzirom, a na kraju sve kablove velikim termo buzirom, tako da bi to bilo adekvatno resenje, ako ne nadjes neki extrender (probaj LOGO, ako tamo nema, retko gde ima).
...kao sto je imarkovic predlozio, najlakse je produziti te kablove, da se ne bi zezao, ali mislim da postoji i nastavak, ...tesko ces ga naci kod nas...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
daj ne tupi nego ga donesi meni da ti zalemim normalne kablove, to mi je 15 minuta posla. Jedino ako ti je pod garancijom, pa da ne voidujemo varanti stiker, što bi rekli na novosrpskom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.