Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Vodeno hladjenje...
STRANA 1 OD 1
dado86 Vodeno hladjenje... 10.10.2009. 13:09 T20833

status: user
broj poruka: 139

Znam da je glupo pitanje ali ipak da vas pitam. Drzim igrraonicu i igram na kompu po 14 sati dnevno i mislio sam da ubacim vodeno hladjenje u komp. Recite mi dal se menja voda tu i ako se menja posle koliko se menja? Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CyberConn Re: Vodeno hladjenje... 10.10.2009. 13:13 #147508

broj poruka: 205
sta mislis da ce ti doneti vodeno hladjenje? bez obzira koliko se igra dnevno sati na tom kompu,ako su mu temperature dobre sa vazdusnim hladjenjem,zasto dirati...ulazes pare bez potrebe,komp je predvidjen da radi i po par godina BEZ GASENJA,a sta je 14 sati dnevno rada,bar ga gasis svki dan preko noci...Ja znam nekoliko kompjutera koji nisu ugaseni po 2 godine i rade kao zmajevi...

MIND CONTROL

::
:: Znam da je glupo pitanje ali ipak da vas pitam. Drzim igrraonicu i igram na kompu po 14 sati dnevno i mislio sam da ubacim vodeno hladjenje u komp. Recite mi dal se menja voda tu i ako se menja posle koliko se menja? Hvala
dado86 re 10.10.2009. 13:16 #147509

Ok je to razumem svi tako kazu, ali mene interesuje dal se menja voda ili ne? I zasto se menja?
MaliAbner Ugradi klimu jeftinije je... 10.10.2009. 13:19 #147511

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

nenika vodeno hladjenje 10.10.2009. 14:03 #147530

broj poruka: 1133

Ali tu nema vode to je ustvari antifriz pa teorijski netreba da se menja samo dosipa ako isparava pa nedostaje posle izvesnog vremena.

dautovic .... 10.10.2009. 14:11 #147535

broj poruka: 2855

za dobro vodeno ti treba 200e...

a tecnost koja inache nije voda, se dosipa jer dolazi do diparzije, tj isparavanja i gubljenja zapremine...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: .... 10.10.2009. 17:03 #147594

broj poruka: 7769
A klima samo 50-70 evra vise...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: za dobro vodeno ti treba 200e..
:: a tecnost koja inache nije voda, se dosipa jer dolazi do diparzije, tj isparavanja i gubljenja zapremine...
SkyFire Prijatelju omasio si skroz! 10.10.2009. 17:15 #147600

broj poruka: 18472
Sta ce ti vodeno za igraonicu?Znas li koliko pravo vodeno kosta?Treba ti minimum 200-250 Eur i to da se stisnes da to necemu vredi.
Druga stvar voda se menja svakih mesec dana.Tj to nije voda vec mesavina antifriza i destilovane vode ako pravis sam smesu.Ona je najbolja.Ove kupovne i one koje dobijas uz razne sisteme mogu da zacepe protok i stvaraju koroziju unutar radijatora i samih komora.Druga stvar zasto je pozeljno da se i antifriz menja tj smesa na svakih mesec-dva dana.Zato sto je to organska materija koja vremenom dobija svojstvo kiseline i nije preporuceno da se dugo zadrzava u sistemu.Naravno da se i u medjuvremenu dosipa jer isparava.Ali to je zatvoren sistem tako da ce za mesec dana vrlo malo da ispari pa mozda nece uopste.Na velikim vrucinama kad je leto i ako je u prostoriji toplo onda se to desava pre i dolazi do isparavanja svakako.

Green Green Grass Of Home

dado86 re 10.10.2009. 19:05 #147643

Mozda me niste razumeli ja hocu vodeno hladjenje za moj komp a ne za ostale u igraoni. Hvala na odg..
Daum ... 10.10.2009. 19:11 #147644

broj poruka: 12794
Ima logike uzimati vodeno hladjenje samo ako ces da se bavis extremnim overclockom, u suprotnom je kompletno bacanje para...

tortojed Ako imas para i zelju da ih na ovo potrosis, onda kupi graf. kartu 11.10.2009. 02:42 #147778

broj poruka: 10997

koja na sebi vec ima takav rashladni sistem, a za CPU nabavi poseban kuler te vrste. Il` si papak il` si hadzija.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs