...da nesto nije u redu tamo. Ja mislim da ti je Chieftec OK, samo se ponekad desava, da postane kontakni problem, tako da uticnica u graficku karticu ne udje totalno ili sl... Probaj pomerati uticnicu pa igraj dalje :)
Losa naoajanja imaju lose konektore. Kada ce ljudi shvatiti da Chieftec nije dobro napajanje. Da si dodao jos 10-20e mogao si da uzmes tagan 420W. Moja preporuka za napajanja, tagan ili enermax.
napajanje od chiftec 550w.. podatak koji u ovom sluchaju ne govori nista... 20 ili 24 pina... koja plocha... mnoge ploche imaju upravo zbog toga dodatno napajanje pored same grafichke kao za hard disk ili .. na samoj grafichkoj.... da li je zaista sve pospajano kako treba?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.