Termaltake W0089 ILI CHIEFTEC GPS-450AA-101A. Kuciste bi uzeo Cooler Master Stacker STC-T01CM. I voleo bi da znam dali su kuleri bucni u ovo kuciste posto ih ima dosta. Pozdrav
Ma to ti je isto sranje. Dodaj jos neke pare i uzmi cooler master. Imam ga vec dve godine i prezadovoljan sam. Neznam ni sam koliko sam kratkih spojeva napravio, koliko nestajanja struje... Naponi stabiln, ne cuje se, hladno je(mozes da hladis i pivo na njemu)... Posto vidim da si uzeo fesi kuciste, tj imas pare, uzmi neki enermax ili tagan, to su najbolja napajanja koja mozes da nadjes kod nas.
Medju svim ovim imenima ANTEC je jedina fabrika za napajanja. Oni prave napajanja maltene za sve. Njihova napajanja mozes da nadjes u SIEMENS masinama.
Nikako, u OEM za FSC, HP-Compaq, Dell...ide ASTEC a ne ANTEC (omasio si slovo)
A N G E L
:: :: :: Medju svim ovim imenima ANTEC je jedina fabrika za napajanja :: Oni prave napajanja maltene za sve :: Njihova napajanja mozes da nadjes u SIEMENS masinama ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.