Imam na ponudu da pazarim gore navedeno napajanje sa garancijom i sve jedino sto me muci jeste kaze lik da mu napajanje tj zavojnica ponekad pisti kad udje u igricu or something na novoj konfiguraciji,mene interesuje konkretno do cega bi to moglo biti i da li je to napajanje ispravno? Stara konfa:E6850,Asus P5KC,8800GT... Nova konfa:i7 920,neka X58 maticna,260GTX...
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
doneo drug kod mene juce frontier 550w da probam kod mene nesto me zezalo moje napajanje i mi roknemo sift detalji medium-high i ono pocne da smrdi jedva sam kucu izluftirao srecom nisu mi bili roditelji kuci
Od onoga sto ima kod nas da se pazari ne bih kupio nista sem Corsair, Enermax, PC Power&Cooling ili Antec napajanja Verujem da su i TT, CM i Ocz dobra, ali radije gore navedena... LC Power bih svrstao u trecu kategoriju. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.