Dali je moguće nekako navesti dati štampač da radi pod win7 x64 pokušao sam da nađem darajvere ali ih nema, pa sam pokušao sa drajverim od sličnih štampača(canon-ovih)ali neće prepoznaga win ali da nađe drajver nikako.... Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Palo mi na pamet da li bi mogao da radi neki od HP 1010, 1012, 1015, 1018 ili 1020 spampaca jer su to skoro isti proizvodi? Probaj da skines drajvere za x64 za ove stampace pa javi radi li.
Tako je mozes da potrazis i drajvere od kompatibilnih modela stampaca, ali ti za Win7 ne mogu bilo koji kao recimo XP x64 nego bar da su za Vistu x64.
Ja sam tako naterao kucni Xerox 3121 da radi kao Samsung ML1710, smesno sistem ga vidi kao samsung ali stampa.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Palo mi na pamet da li bi mogao da radi neki od HP 1010, 1012, 1015, 1018 ili 1020 spampaca jer su to skoro isti proizvodi? Probaj da skines drajvere za x64 za ove stampace pa javi radi li ::
Braćo ništa se nedesi ništa neće, a nema veze to mi i onako treba za starog da štampa neke fakture i ostalo, a i uostalom digao sam XPsp3 pa tu šljaka Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.