StealthXStream OCZ500SXS 34A OEM FSP Group.Za te pare sasvim soldino napajanje. Mozda kad bi isao na ModXStream Pro OCZ500MXSP 36A njemu je OEM Sirtec malo je kvalitetnije.Ne znam koja je njemu cena.
Moja preporuka definitivno PC power cooling and silencer od 500W ima 35A na 12V grani necujno je(bez obzira na 8cm fan) i kosta oko 6000din + 5godina garancije.pozz.PS.+ broj konektora 6*pata,7*sata,1*FDD,1*6pin za VGA i 1*6+2pin za VGA.PS2.pri tome nije isto kada napajanje ima 2 12V grane i 1 12V granu.kod 2 12V grane se ne sabiraju amperaze da bih se dobila max amperaza vec se umanjuje(kod nekih napajanja mnogo vise)
AMD Athlon II X2 240 3.63Ghz 290*12.5 V1AX@700rpm ASUS M4A785-TD M EVO 2*1GB DDR3@1160Mhz ELPIDA HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
:: StealthXStream OCZ500SXS 34A OEM FSP Group.Za te pare sasvim soldino napajanje :: Mozda kad bi isao na ModXStream Pro OCZ500MXSP 36A njemu je OEM Sirtec malo je kvalitetnije.Ne znam koja je njemu cena :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nemam poverenja u Sirtec jer se isti nalazi i u Chieftec APS napajanjima koja nisu bas pouzdana.
:: StealthXStream OCZ500SXS 34A OEM FSP Group.Za te pare sasvim soldino napajanje :: Mozda kad bi isao na ModXStream Pro OCZ500MXSP 36A njemu je OEM Sirtec malo je kvalitetnije.Ne znam koja je njemu cena :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ono sto sam ja mogao da cujem je da su se dosta poboljsali. Ne znam kakve komponente stavljaju u Chief-a ali za OCZ su ok.
Ako gledamo tako onda je milosikaca u pravu.PC Power&Cooling bi bio najbolji izbor.
Green Green Grass Of Home
:: Nemam poverenja u Sirtec jer se isti nalazi i u Chieftec APS napajanjima koja nisu bas pouzdana :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: :: :: StealthXStream OCZ500SXS 34A OEM FSP Group.Za te pare sasvim soldino napajanje :: :: Mozda kad bi isao na ModXStream Pro OCZ500MXSP 36A njemu je OEM Sirtec malo je kvalitetnije.Ne znam koja je njemu cena :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Chieftec CFT - OEM je CWT - to su odlicna napajanja.
Chieftec GPS - OEM je Delta - losiji Chieftec
Chieftec APS - OEM Sirtec - losiji Chieftec (bez obzira koliko da je jak)
:: Ono sto sam ja mogao da cujem je da su se dosta poboljsali :: Ne znam kakve komponente stavljaju u Chief-a ali za OCZ su ok :: :: Ako gledamo tako onda je milosikaca u pravu.PC Power&Cooling bi bio najbolji izbor :: :: Green Green Grass Of Home ::
Nisi me razumeo.Znam ko su OEM-i ali ne znam kvalitet komponenti koje se ugradjuje u napajanje..
:: Chieftec CFT - OEM je CWT - to su odlicna napajanja :: :: Chieftec GPS - OEM je Delta - losiji Chiefte :: :: Chieftec APS - OEM Sirtec - losiji Chieftec (bez obzira koliko da je jak :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: :: :: Ono sto sam ja mogao da cujem je da su se dosta poboljsali :: :: Ne znam kakve komponente stavljaju u Chief-a ali za OCZ su ok :: :: :: :: Ako gledamo tako onda je milosikaca u pravu.PC Power&Cooling bi bio najbolji izbor :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: ::
Naravno CWT je ok ali kazem ti da sam nacuo da se Sirtec daleko poboljsao i da nije to to sto je bilo pre.Tako pise i po nekim stranim forumima.E sad,kome je verovati ja ne znam.Prenosim ono sto sam cuo. Ja imam Enhance (CM M1000) i Enermax Revolution 1050w.Za mene su ta napajanja vrh proizvodjaci..Neka slabija kada gledam,gledam koji je OEM a isao bih na Corsair (Seasonic) ili Silverstone..
:: CWT - i sam znas da je odlican (ugradjuje se u Corsair TX750W, TX850W, HX1000W) :: :: Delta i Sirtec - los :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: :: :: Nisi me razumeo.Znam ko su OEM-i ali ne znam kvalitet komponenti koje se ugradjuje u napajanje. :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: ::
Nisi naveo koju konfiguraciju ćeš s njim da teraš ali to se lako izračuna (http://www.thermaltake.outervision.com) Skoro sam pazario Thermaltake TR2 RX 500W i ... i nisam se pokajao. Tiho, pouzdano, stabilno (merio sam voltaže). Pored toga je i modularno. Svaka preporuka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.