Bolje da potrazi Leadtek. Po meni, imaju najkvalitetnije TV karte koje se mogu naci kod nas. Ja sam Expert-a prodao za 20e prosle nedelje, pa neka potrazi za te pare valjda ce negde naci. Bolje da doda 500 din. i da uziva ko covek, nego da se pati sa krsevima. Mnogo mucenja za malu ralziku u novcu.
Po meni je KWorld G6 za ove ostale (a da pri tome stoji poprilično, mišljenje bax-a za taj kworld...), tj. baš je super kako me je jedan Pixel View, na jednoj ploči (ABIT BX133 Raid) izmučio,..... da bi dobio sasvim očajnu-prosečnu sliku.... gadno mi i da se setim. Dakle, to sam `namestio` da radi ali pod uslovm da muva ne sleti na antenu a promaja ne dovati tastaturu i ne sme dnevno više od 2 floppy diska da se ubace... trista nekih quradi - palladi. Čudo jedno od očajnih drajvera, nekompatibilnošću sa tom pločom ili ko zna čega. Beži od toga. Kažem, osim ne baš savršene slike kakvu uostalom, daju i druge kartice sa određenom vrstom čipa dekodera.... KWorld je bio čak iznenađujuće prihvaljiv... osim FM- dela koji nije za q. Ali, ako ima leadtek za te pare nov.... žibebrate.... ili uzmi neki sa novim phillipsovim čipom.... kakve bre kršine tužne... a skoro iste pare.
Ja imam ovu, placena je oko 2 000 din pre godinu dana. Radi mi sa Chris TV, posto je njen softver ocajan. Slika je sasvim pristojna na kablovskoj kod mene. Zadovoljan sam sa njom ( za te pare...). Naravno slika ponekada zna da kasni za tonom (zvuk na njoj ide preko pci magistrale, a stariji modeli ove kartice su imali izlaz za zvuk sa kablovima pa ponovo ulaz na maticnu - jack), ne znam da li uposte ima TV kartica na kojoj se to ne desava... Ako neko zna ne bi bilo lose da to podeli sa nama. :)
Imam Leadtek TV2000XP Expert nešto više od godinu dana.
Problema 0. Nikada mi nije kasnio zvuk. Ima mali 4-pin kabl koji ide od karte do ploče, a ima i varijanta da se sa zadnje strane kućišta uvuče gajtan preko male banane u zvučnu kartu.
Mislim da je bila oko 3000 dinara prošle godine, nova, naravno.
Zaista sumnjam da postoji jeftinija karta, a sa isto ili više dodatne opreme i isto ili više kvalitetnom slikom.
A i nije mi jasna ta logika, lik ima 1500 dinara za ``bacanje``, a nema 2500-3000 za normalnu, proverenu, milijardu puta dokazano pouzdanu kartu.
Neka ostavi broj računa, da ga sponzorišemo sa po 5 dinara, možda tako skupi jednog dana :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.