Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Trust work table 400
STRANA 1 OD 1
aco Trust work table 400 26.09.2009. 20:52 T20448

status: user
broj poruka: 2788
da li je neko imao iskustvo sa ovom tablom treba mi za photoshop naso sam je za dz pa pitam jel vredi uzimati?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Nemam pojma ni kako izgleda, ali... 26.09.2009. 22:12 #143305

broj poruka: 7769
Ali ti mogu reci da imam dva Trust bezicna misa jednog kuci a drugog na poslu i oba su bas dobra.
Generalno firma Trust je druga divizija ali vredi ulozenog novca mada su malo cudni po pitanju prateceg software-a za njihove proizvode.
Mene je konkretno nerviralo sto na pomenutim misevima ne mogu da programiram dugmice sa strane a to sam recimo mogao da radim na MX510 ili recimo na A4Tech 8k.

Znaci ipak se prvo informisi za mogucnosti table pa onda odluci za kupovinu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

spetrov komentar za trust 400 tablu 26.09.2009. 22:15 #143306

broj poruka: 1
Aco pozdrav,
ja sam imao 2 godine ovu tablu i radio sam sa njom par sitnica...
Generalno, tada mi je ova tabla na neki nacin bila uvod u digital art, crtez i obradu fotografija zbog čega sam je najviše koristio...

Sve u svemu, ja ti je NE BIH preporučio.

Zašto? Zato što je to tabla koja je već stvar prošlosti i mišljenja sam da je wacom dovoljno pojeftinio svoje grafičke table i (naročito kroz seriju Bamboo) - ih učinio pristupačnim.

Trust 400 serija nije neki izbor ako koristiš PhotoShop, dok je sasvim korektna i upotrebljiva u Corel Painter-u.

Početkom godine sam kupio Wacom Bamboo fun medium grafičku tablu (u Beogradu 200 eur) i u pitanju je nebo i zemlja, ali bukvalno!!!

Moj savjet je - bolje da skupljaš novac za neku Wacom tablu i da se odrekneš za sada upotrebe iste, nego da kupuješ nešto što ti, generalno - ipak neće završiti posao kako treba.

evo stranice sa par mojih radova. djevojčica u snijegu je ilustracija rađena sa Trust 400 tablom i Painterom, ostale su sa wacom Bamboo fun.

http://www.sasapetrovic.com/?page_id=169

Napominjem, da je Painter ipak program koji će izvući maksimum iz grafičke table, ali da je neopisiva razlika raditi sa wacom-om i bilo kojom drugom grafičkom tablom

Ako novac nije problem - onda sve počinje i završava se sa WACOM ponudom.

pozdrav, Saša

nemamime re 26.09.2009. 22:29 #143309

broj poruka: 294
Ta Trust tabla je igracka, jedino Wacom pravi stvarno dobre table. Ostele zaboravi... Nisi toliko bogat da kupujes jeftino.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs