Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Mis problem
STRANA 1 OD 1
acayo Mis problem 23.09.2009. 15:59 T20337

status: user
broj poruka: 851
Evo ovako.Kupio sam mis (logitech RX650) pre nekih mesec dana u Lis* Computers-u.Pre neke dve nedelje je krenuo da mu skripi levi klik .Pocelo je mnogo da me iritira pa sam danas otisao do njih i ispricao im to.oni kazu mogu da odnesu u servis kod dobavljaca ali to kao nije pravi kvar i verovatno ce mi oni to odmah vratiti i da mi je glupo da saljem jer cu morati da cekam najmanje 10 dana da oni to tamo pogledaju. ja im kazem neka nema veze salji ti to u servis. E sada sta ja da kazem ako mi oni vrate misa istog kakav je bio i ako mi i dalje skripi posto nemam bas mnogo iskustva sa tim reklamacijama.
hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Razorman re 23.09.2009. 16:07 #142331

broj poruka: 1139
Ako ti oni kazu da to nije kvar,onda im reci da ne zelis takav mis koji skripi i da ti vrate pare ili da uzmes drugi model,za tvoje pare ti biras...
gman tako je 23.09.2009. 16:14 #142336

broj poruka: 1111
novci u dzep i pali u drugu prodavnicu
najbolje ti je da nadjes pravog dobavljaca
ja se secam kad sam uzimao g5 pre par godina, razlike u cenama su bile i po dve, tri hiljade, ja otisao kod dobavljaca i uzeo ga za nekih 5500 do 6000 ljadi, mislim da je bi9lo nesto 5699din, ne mogu da se setim tacno i garancija tri godine, a u prodavnici, bukvalno u sledecem broju u istoj uluci 800 ljadi ili nesto tako i garancija godinu dana
inace dobavljaci, tj. uvoznici ti daju bas logitech (ili koje vec marke je uredjaj), a ne ovi skotovi sto daju kao njihove garancije

toliko od mene

ulsi
dovla5 Ili drugi mish ili pare nazad 23.09.2009. 17:24 #142350

broj poruka: 295
Ako oni tebi vrate mish i kazu da je to nista,ti njima lepo reci da vrate onda taj mish u prodaju i nek tebi daju novi ili nek ti vrate pare.Mish nije bio takav kad si ga kupio,tj nije mu skripao levi klik niti bilo gde na svetu pise da je mis takav da treba da mu skripi levi klik.Samo ih malo pritegni i moraju da ti daju novi/pare nazad.Ako bas budu izbegavali da ti daju nov mis/pare nazad,zapreti im da ces im zvati trzisnu inspekciju.Kakav je to nacin da ti das pare i da kad ti se pokvari ne mogu da zamene,a pare su uzeli bez pitanja.
Antilohije samo ti to klikci... 23.09.2009. 19:46 #142393

broj poruka: 688
Isti slucaj sa mojim logitechom iz cordless seta ex100. U pocetku skripao na levom kliku, hteo sam da poludim koliko me je nerviralo. Ali, posle nedelju dana kliktanja (a ja mnogo klikcem) prestade odjednom i evo radi vec par meseci smooth bez skripanja... sad se jace cuje desni klik koji je bio ok :)
A tastatura sem sto je fancy, stvarno je suvise mala, nista ne mogu da nabodem od tastera...

acayo ... 23.09.2009. 21:31 #142420

broj poruka: 851
Ok hvala na savetima videcu sta ce ovi iz lista da kazu da cemo videti sta cemo dalje

Kovle Re: ... 23.09.2009. 21:57 #142434

broj poruka: 976
Afera ``mis``, javi se na skype

:: Ok hvala na savetima videcu sta ce ovi iz lista da kazu da cemo videti sta cemo dalj
::
philaemos ..... 23.09.2009. 22:17 #142446

broj poruka: 2743
Kupi Razer.

gile23 Re: ..... 23.09.2009. 22:22 #142448

broj poruka: 9121
Tebe kao pro igraca mogu da pitam koji valja mis do 3k dinara, za coveka igra dotu odlicno :). Ej da Wowscape prso totalno 300 igraca online :), sad nesto sredjuju, ladno 3.2 patch a ne radi Ulduar :).

Pozdrav!

:: Kupi Razer
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ..... 23.09.2009. 22:26 #142450

broj poruka: 18472
Jel znas nekog ko ima Mambu?Interesuje me taj mis.

Green Green Grass Of Home

:: Kupi Razer
philaemos .... 23.09.2009. 22:33 #142455

@Sky Ne znam nikog, kada sam kupovao moj Razer hteo sam da uzmem najskuplji, to je bio Mamba, ali ga nigde nisam nasao, onda Lachesis mi nikako nije lezao u ruci... Copperhead mi savrseno odgovara :)

@Gile Definitivno ni jedan Logy nema tako dobar i izdrzljiv klik kao Razer
WoW Legacy sada igram, ima po 1500 on-line, 3.2 patch, 3 vrste realma, Blizz, Mid i Instant 80

Equinoxe Re: Re: ..... 23.09.2009. 22:35 #142456

broj poruka: 12057

Ovo je miš: Razer Boomslang:

http://news.mydrivers.com/img/20080306/11382709.jpg

http://www.megamamute.com.br/Imagens/produtos/95/60095/60095_Ampliada.jpg

:: Jel znas nekog ko ima Mambu?Interesuje me taj mis
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Kupi Razer
:: :: ________________________________________________
:: :: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: ::
SkyFire Re: .... 23.09.2009. 22:42 #142462

Ruka mi otpala sa Logitech G9.Pazi mis je extra i ja vise volim Logitech ali sam sad vise ispizdeo sa bolovima koje imam u zglobu a hvala bogu ruka mi nije mala i plus me kablovi vise iritiraju.Imam i dalje onaj MX Revolution koji ko zna zasto nece da radi,on mi je lezao u ruci savrseno.Ruka uvek odmorna.
Gldao sam tu mambu i citao o njoj,mis bi trebalo da bude odlican.Voleo bih negde da ga probam,da vidim kako mi lezi u ruci.Onda bi ove Logije prodao taman da uzmem Razer da ne doplacujem nista.

:: @Sky Ne znam nikog, kada sam kupovao moj Razer hteo sam da uzmem najskuplji, to je bio Mamba, ali ga nigde nisam nasao, onda Lachesis mi nikako nije lezao u ruci... Copperhead mi savrseno odgovara :
:: @Gile Definitivno ni jedan Logy nema tako dobar i izdrzljiv klik kao Raze
:: WoW Legacy sada igram, ima po 1500 on-line, 3.2 patch, 3 vrste realma, Blizz, Mid i Instant 8
philaemos Re: Re: .... 23.09.2009. 22:47 #142464

Navedi nekoga ko nema problema sa bezicnim laserskim Logy-ijem...
Mamba meni izgleda strasno dobro, a mislim da bi mi lezala u ruci, a strava je sto kada mu prkacis usb kabal mozes da ga koristis kao obican zicani mis...
A sto se tice kabla kod Razer-a, svarno ovaj moj ima tanak kablic, pozlacen, i uopste ne smeta

:: Ruka mi otpala sa Logitech G9.Pazi mis je extra i ja vise volim Logitech ali sam sad vise ispizdeo sa bolovima koje imam u zglobu a hvala bogu ruka mi nije mala i plus me kablovi vise iritiraju.Imam i dalje onaj MX Revolution koji ko zna zasto nece da radi,on mi je lezao u ruci savrseno.Ruka uvek odmorna
:: Gldao sam tu mambu i citao o njoj,mis bi trebalo da bude odlican.Voleo bih negde da ga probam,da vidim kako mi lezi u ruci.Onda bi ove Logije prodao taman da uzmem Razer da ne doplacujem nista
:: :: @Sky Ne znam nikog, kada sam kupovao moj Razer hteo sam da uzmem najskuplji, to je bio Mamba, ali ga nigde nisam nasao, onda Lachesis mi nikako nije lezao u ruci... Copperhead mi savrseno odgovara :
:: :: @Gile Definitivno ni jedan Logy nema tako dobar i izdrzljiv klik kao Raze
:: :: WoW Legacy sada igram, ima po 1500 on-line, 3.2 patch, 3 vrste realma, Blizz, Mid i Instant 8
gile23 ... 23.09.2009. 22:49 #142468

broj poruka: 9121
Imam i ja 2-3 Chara na instant 80 na Wow Legacy :), jedan je Diramdil Night Elf hunter :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: .... 23.09.2009. 22:50 #142470

Ma to sam sve skuzio,zato mi se i svidja.Malo je skuplji ali kad bi prodao ove misonje imao bih da uzmem tacno za toliko.Sad sam ostao bez kinte totalno.

G9 isto ima kvalitetan tanak kablic ali je kod mene gusto na stolu,razmestaj malo drugaciji pa bi mi bolje legao bezicni misonja.

:: Navedi nekoga ko nema problema sa bezicnim laserskim Logy-ijem..
:: Mamba meni izgleda strasno dobro, a mislim da bi mi lezala u ruci, a strava je sto kada mu prkacis usb kabal mozes da ga koristis kao obican zicani mis..
:: A sto se tice kabla kod Razer-a, svarno ovaj moj ima tanak kablic, pozlacen, i uopste ne smet
:: :: Ruka mi otpala sa Logitech G9.Pazi mis je extra i ja vise volim Logitech ali sam sad vise ispizdeo sa bolovima koje imam u zglobu a hvala bogu ruka mi nije mala i plus me kablovi vise iritiraju.Imam i dalje onaj MX Revolution koji ko zna zasto nece da radi,on mi je lezao u ruci savrseno.Ruka uvek odmorna
:: :: Gldao sam tu mambu i citao o njoj,mis bi trebalo da bude odlican.Voleo bih negde da ga probam,da vidim kako mi lezi u ruci.Onda bi ove Logije prodao taman da uzmem Razer da ne doplacujem nista
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: @Sky Ne znam nikog, kada sam kupovao moj Razer hteo sam da uzmem najskuplji, to je bio Mamba, ali ga nigde nisam nasao, onda Lachesis mi nikako nije lezao u ruci... Copperhead mi savrseno odgovara :
:: :: ::
:: :: :: @Gile Definitivno ni jedan Logy nema tako dobar i izdrzljiv klik kao Raze
:: :: :: WoW Legacy sada igram, ima po 1500 on-line, 3.2 patch, 3 vrste realma, Blizz, Mid i Instant 8
:: :: :: ________________________________________________
:: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment.
philaemos Re: Re: Re: Re: .... 23.09.2009. 22:55 #142475

Pazi kada sad ima da se uzme mamba (12k din)... jeeeee ne verujem.. ja sam cekao par meseci, i nista, pa sam na kraju kupio Coppera... je@@@ im sve...

p.s. Jedna svirka, i kupis misa bez problema, taman da nam kazes kakav je

:: Ma to sam sve skuzio,zato mi se i svidja.Malo je skuplji ali kad bi prodao ove misonje imao bih da uzmem tacno za toliko.Sad sam ostao bez kinte totalno
:: G9 isto ima kvalitetan tanak kablic ali je kod mene gusto na stolu,razmestaj malo drugaciji pa bi mi bolje legao bezicni misonja
:: :: Navedi nekoga ko nema problema sa bezicnim laserskim Logy-ijem..
:: :: Mamba meni izgleda strasno dobro, a mislim da bi mi lezala u ruci, a strava je sto kada mu prkacis usb kabal mozes da ga koristis kao obican zicani mis..
:: :: A sto se tice kabla kod Razer-a, svarno ovaj moj ima tanak kablic, pozlacen, i uopste ne smet
:: :: :: Ruka mi otpala sa Logitech G9.Pazi mis je extra i ja vise volim Logitech ali sam sad vise ispizdeo sa bolovima koje imam u zglobu a hvala bogu ruka mi nije mala i plus me kablovi vise iritiraju.Imam i dalje onaj MX Revolution koji ko zna zasto nece da radi,on mi je lezao u ruci savrseno.Ruka uvek odmorna
:: :: :: Gldao sam tu mambu i citao o njoj,mis bi trebalo da bude odlican.Voleo bih negde da ga probam,da vidim kako mi lezi u ruci.Onda bi ove Logije prodao taman da uzmem Razer da ne doplacujem nista
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: @Sky Ne znam nikog, kada sam kupovao moj Razer hteo sam da uzmem najskuplji, to je bio Mamba, ali ga nigde nisam nasao, onda Lachesis mi nikako nije lezao u ruci... Copperhead mi savrseno odgovara :
:: :: :: ::
:: :: :: :: @Gile Definitivno ni jedan Logy nema tako dobar i izdrzljiv klik kao Raze
:: :: :: :: WoW Legacy sada igram, ima po 1500 on-line, 3.2 patch, 3 vrste realma, Blizz, Mid i Instant 8
:: :: :: :: ________________________________________________
:: :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment.
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: .... 23.09.2009. 23:04 #142477

Jest,sipak.Gluvo vreme.Sad sedim kuci i lelemudam.Naisao los period.Valjda cu se iscupati :(

:: Pazi kada sad ima da se uzme mamba (12k din)... jeeeee ne verujem.. ja sam cekao par meseci, i nista, pa sam na kraju kupio Coppera... je@@@ im sve...
:: p.s. Jedna svirka, i kupis misa bez problema, taman da nam kazes kakav je
Razorman re 23.09.2009. 23:05 #142478

broj poruka: 1139

Bas bi voleo da upoznam coveka koji je bacio 140e za razer mambu,ne kazem da ga ja ne bi voleo da imam mada mi se vise svidja lachesis pa cak i krait nameravam da kupim.
philaemos .... 23.09.2009. 23:09 #142480

A tako ti je i kod mene na poslu, slabo se narucuje, slab nam uvoz... a plata sve tanja... Verovatno sada ne bih dao 12k za misa, a ranije ne bih razmisljao... jbg

:: Jest,sipak.Gluvo vreme.Sad sedim kuci i lelemudam.Naisao los period.Valjda cu se iscupati :(
:: :: Pazi kada sad ima da se uzme mamba (12k din)... jeeeee ne verujem.. ja sam cekao par meseci, i nista, pa sam na kraju kupio Coppera... je@@@ im sve...
:: :: p.s. Jedna svirka, i kupis misa bez problema, taman da nam kazes kakav je
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs