Kupio sam jedan Kingston Usb od 8 Gb,i dosada je normalno radio ali kad god pokusam da ubacim nesto na njega dobijem upozorenje da ne moze da kopira taj file i onda `Make sure you specify the correct path and file name`...zna neko sta mu je? hvala unapred
Uradi mu format,pa idi u device manager/disk drives uninstalisi tvoj stik,zatim ga izvadi i restartuj racunar.Kada se win podigne ubaci stik i sacekaj dok ne kompletira instalaciju.
Ako ni to ne pomogne onda mozda imas neki virus kojii je promenio path i drive letter. Skeniraj comp sa unhackme.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kupio sam jedan Kingston Usb od 8 Gb,i dosada je normalno radio ali kad god pokusam da ubacim nesto na njega dobijem upozorenje da ne moze da kopira taj file i onda `Make sure you specify the correct path and file name`...zna neko sta mu je :: hvala unapre ::
Jel ti je formatirana kartica u NTFS, posto je FAT32 po Defoult-u. Samo u tom slucaju mozes da ubacis fajl koji je veci od 4GB. Ako nije uradi sledece. Udji u Device manager, zatim pronadji svoju karticu u Disk drajv opciji. Desni klik na naziv kartice i klikni na Properties, zatim klikni na opciju Policies i stikliraj Quick removal. Idi na ok i tada ces dobiti karticu u New Technology File System-u skraceno NTFS, gde ces moci da prebacas fajlove koji su preko 4gb odjednom. Pozz RESISTANCE IS FUTILE
:: Kupio sam jedan Kingston Usb od 8 Gb,i dosada je normalno radio ali kad god pokusam da ubacim nesto na njega dobijem upozorenje da ne moze da kopira taj file i onda `Make sure you specify the correct path and file name`...zna neko sta mu je :: hvala unapre ::
:: Ako je budes formatirao u NTFS dobices mogucnost da na karticu kopiras velike fajlove ali ces strahovito skratiti radni vek samog USB-a :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Probao sam sa formatom i to,nece nista....a kad odem da promenim u NTFS,kod mene su obe opcije zamracene,stiklirano je Optimize for performance....ima ispod toga da stiklirano isto Enable write caching on the disk....
kod nekog drugog, ko ima neki antivirus. Skeniraj karticu, pa onda probaj da prebacis u NTFS. Ako i dalje bude ista situacija, plasim se da je kartica defektna.Trazi zamenu.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Probao sam sa formatom i to,nece nista....a kad odem da promenim u NTFS,kod mene su obe opcije zamracene,stiklirano je Optimize for performance....ima ispod toga da stiklirano isto Enable write caching on the disk... :: :: ::
Ti si najverovatnije stamanio tabele,probaj ovo:Desni klik na flash-u(my comp)/properties/tools/error-checking/i stikliraj obadve ocije(fix file..,scan bad sectors) pre nego roknes start.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Probao sam sa formatom i to,nece nista....a kad odem da promenim u NTFS,kod mene su obe opcije zamracene,stiklirano je Optimize for performance....ima ispod toga da stiklirano isto Enable write caching on the disk... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.