Ovako,hocu da pazarim radeona 4850 1gb vapor-x karticu,pa me zanima da li ce napajanje da me zajebe.......inace napajanje je 390w,ostatak konfiguracije.
zanimljivo kako si se potrudio da das tacnu marku i oznaku kartice,a za marku napajanja pod imenom `napajanje` nisam nikad cuo!!!!!!!!!!!!!!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Ovako,hocu da pazarim radeona 4850 1gb vapor-x karticu,pa me zanima da li ce napajanje da me zajebe.......inace napajanje je 390w,ostatak konfiguracije :: :: intel e218 :: gap35 ds3 :: 2x1gb kingston 80 :: wd hard 320 giga 7200rp :: rezac pionir 212,valjda :: :: sta vi mislite ?
Jesi li razmisljao da napises koje napajanje imas, kolika je amperaza na 12V grani (to ti pise na tarabi inace) je li sta OC-ovano, i tako neke sitnice ?
Teoretski bi moralo da normalno goni to sve ako je imalo kvalitetno (znaci nije KME, Zito, Pecenjak, Kukuruz), jer to tvoje sokocalo trosi manje vise 200W u FULL LOAD-u na kvadrat...
Podaci sa ATI sajta, za seriju 48xx : 450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
RESISTANCE IS FUTILE
:: :: izvinite,zaboravih,napajanje je coolermaster od 390v...
Mašinu sledeće konfiguracije M2N SLI ATLON X2 7850 2X1GB DDR2 GAINWARD 4850/512 DVA KOMADA WD500GB SATA2 DVDRW SAMSUNG TV FM TUNER
Gura Čiftek od 300W već mesecima bez ikakvih problema Tako da te priče da vam trebaju kilovatna napajanja bacite u vodu. Slične mašine koje sam apgrejdovao guraju i napajanja cooler master 380W i Forton 300W. Bez ikakvih problema.
a sad na njemu je da odlucii. Neka ostavi, pa posle nek razmislja! Ne radi se o kilovatnim napajanjima, vec o tome sta proizvodjac preporucuje,kao neki minimum, za odredjenu kartu.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Mašinu sledeće konfiguracij :: M2N SL :: ATLON X2 785 :: 2X1GB DDR :: GAINWARD 4850/51 :: DVA KOMADA WD500GB SATA :: DVDRW SAMSUN :: TV FM TUNE :: :: Gura Čiftek od 300W već mesecima bez ikakvih problem :: Tako da te priče da vam trebaju kilovatna napajanja bacite u vodu. Slične mašine koje sam apgrejdovao guraju i napajanja cooler master 380W i Forton 300W. Bez ikakvih problema :: :: Shit happens :: ::
A kada bude problem bice kasno.Nije poenta u jacini vec u samom kvalitetu a ta prastara napajanja ga nemaju.Lepo si rekao gurace ali na svaki vid samovolje(clock-a)moze da zaboravi i da se svaki dan pita STA AKO?
Ti si serviser,pa samo pogledaj koliko ampera daju ta `napajanja`?Znas kako se kaze svaka ptica svome jatu a njihovo je davno odletelo.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Mašinu sledeće konfiguracij :: M2N SL :: ATLON X2 785 :: 2X1GB DDR :: GAINWARD 4850/51 :: DVA KOMADA WD500GB SATA :: DVDRW SAMSUN :: TV FM TUNE :: :: Gura Čiftek od 300W već mesecima bez ikakvih problem :: Tako da te priče da vam trebaju kilovatna napajanja bacite u vodu. Slične mašine koje sam apgrejdovao guraju i napajanja cooler master 380W i Forton 300W. Bez ikakvih problema :: :: Shit happens :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.