pozz svima na forumu...interesuje me sta je bolje od ove 3 tv karte i dal ispunjavaju sve ove uslove koje mi trebaju
1.Leadtek PxTV 1200 TV tuner FM PCI-X 2.Leadtek PxPVR2200 (Analog,Plug-in Card,PCI Express x 1,FM) 3.Leadtek PxDTV2300 H (Hybrid,Plug-in Card,PCI Express x 1,FM)
e sad dal one sve imaju hardverski mpeg2 enkoder,koliko vidim sve su expres sto mi odgovara,kako ide zvuk posto kod experta ide preko audio kablica i dal su ove bolje od leadtek tv2000 expert ???hvala svima unapred
plamen:koliko znam to samo nove leadtek expert moze da radi bez audio kablica a stari ne...
bax2003:hybrid ce trebati za kasnije tako da je bolja ta kombinacija nije obavezna al cinimi se da nisam nasao na sajtu da ima treca hardverski mpeg2???
moze i PCI ako nema express varijanta sve sto mi treba.
sky: ne izgleda lose ova 2000H kakva je u odnosu na ove tri??i dal preporucujete neku petu u odnosu na ove(samo leadtek).hvala svima unapred
Jedino nisam siguran da li moze zvuk da radi bes audio kablica, a to cu moci da ti kazem u utorak - sredu kada mi ista stigne. Bolje je da uzmes novu varijantu DTV2000H Plus, jer stara verzija ima dve varijante. Verzija `I` nema H.264 podrsku, to jest verovatno ne bi mogao na primer da gledas RTS HD koji se emituje u MPEG-4 formatu (H.264) Verzija `J` ima podrsku za H.264, ali ti je bolje da uzmes novu verziju sa oznakom PLUS. Inace mislim da je jako kvalitetna kartica, ako ako ne budes pazario do srede mocicu da te obavestim o utiscima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.