Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
nemogu da se odlucim
STRANA 1 OD 1
skar nemogu da se odlucim 19.09.2009. 08:50 T20222

status: user
broj poruka: 3992
evo ovako moja muka je sto nemogu da nadjem bubice za mp4,koje imaju dovoljno kvalitetan zvuk,dobar bas,a ne kao one koje sam dobio pa kad slusam ramstein ili ac/dc imam osecaj da lupaju u neke lonce i buradi:(( tuzno
potrebno je da imaju zakacaljku (earhook) jer su mi usi male pa standardne bubice ispadaju
nasao sam modele philipsa i pioneera za 15e i mislim da bi one zadovoljile mije potrebe s`obzirom o kakvim se proizvodjacima radi,ali ako vi imate predlog kazite

`rad je od coveka napravio majmuna`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Odgovor.... 19.09.2009. 10:44 #141073

broj poruka: 6645
Gledaj, imaš iznad tvog posta kućicu ispred koje stoji Pronađi: pa prazno, e, tu ukucaj `slušalice`, pa zatim kućicu ispred koje stoji U: pa nek` budu Komponente ili `Svim kategorijama` (izbor iz padajućeg menija), ostavi čekirano Pretraži kompletne poruke i pritisni dugme `Pronađi`.
Voila!
Ne vredi non-stop postavljati ista pitanja za hardver koji se u suštini nikako ne može izmeniti, a slušalice su te vrste... eventualno neki novi modeli ili gde ima da se kupi, to da, to je promenjivo... ali topla voda svaki drugi dan da se pronalazi i to na PC Berzi... teško.

Čoveče ne ljuti se.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

nenika e pa ove pogledaj 19.09.2009. 10:55 #141074

broj poruka: 1133

http://4audio.rs/sennheiser/sport.php

skar Re: Odgovor.... 19.09.2009. 11:54 #141082

ajd Pisko nelupetaj,pitao sam da li imate iskustva sa nekim modelima....
ako neces da pomognes nemudruj previse

:: Gledaj, imaš iznad tvog posta kućicu ispred koje stoji Pronađi: pa prazno, e, tu ukucaj `slušalice`, pa zatim kućicu ispred koje stoji U: pa nek` budu Komponente ili `Svim kategorijama` (izbor iz padajućeg menija), ostavi čekirano Pretraži kompletne poruke i pritisni dugme `Pronađi`
:: Voila
:: Ne vredi non-stop postavljati ista pitanja za hardver koji se u suštini nikako ne može izmeniti, a slušalice su te vrste... eventualno neki novi modeli ili gde ima da se kupi, to da, to je promenjivo... ali topla voda svaki drugi dan da se pronalazi i to na PC Berzi... teško
::
:: Čoveče ne ljuti se
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
marke :)) 19.09.2009. 11:58 #141083

broj poruka: 384

probaj neke sony, neces pogresiti. btw, pise se NE MOGU a ne nemogu.

skar ... 19.09.2009. 12:05 #141084

a da hvala,zaboravio sam ono `ne se pise odvojeno od glagola`
uzecu sony

Dragg re 19.09.2009. 12:08 #141086

broj poruka: 2270
@skar: stalno praviš iste greške: nemogu, nelupetaj, nemudruj. Nisam zlonameran ali upada u oči.
Inače, slažem se za sennheiser. Imam MX70 i zvuk je vrlo čist ali nema neki poseban bas. Generalno, ne možeš neke exstremne basove da dobiješ na bubicama a da zvuk ostane kvalitetan.

Ishmerish Pazi sada 19.09.2009. 12:26 #141091

broj poruka: 7285
ode mi kum u neku firmu(Komp)da im neke cevi prenese i iz zajebancije im mazne neke nabudzene A4Tech,a posto ih je gazda nesto cimao mazne i neke Maxell bubice.Sad posto mu one nisu trebale ostavi ih meni i bukvalno jos nemogu da verujem kakav zvuk imaju.Znaci drndavi Maxell a ubijaju.Hocu da kazem da nema pravila i da nemoras da pucas cenu da bi dobio kvalitet.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

skar Re: re 19.09.2009. 12:29 #141093

to sto ja pravim te greske je sto brzo kucam a i mrzi me....
i ne sedim kod kuce da sam opusten nego sam na poslu pa me stalno tzaju...
koja je cena sennheiser

:: @skar: stalno praviš iste greške: nemogu, nelupetaj, nemudruj. Nisam zlonameran ali upada u oči
:: Inače, slažem se za sennheiser. Imam MX70 i zvuk je vrlo čist ali nema neki poseban bas. Generalno, ne možeš neke exstremne basove da dobiješ na bubicama a da zvuk ostane kvalitetan
Erestun Re: 19.09.2009. 12:51 #141099

broj poruka: 1797
@Skar Da ne bude da napadam odmah ukazacu ti na problem samo. Nenika ti je dao link ka 4audio-u. Umesto sam da pogledas cene i malo cackas ti pitas ponovo za informaciju. Na kraju ce se zavrsiti da ces traziti od nekoga da ih kupi, plati, posalje i ptt plati.
Ako hoces kvalitet, uzmes Zenke das malo vise novca i miran si.
Mozes pogledati Koss, AKG, Sony, Creative i to je to. Nema neke mudrosti.

skar Re: Re: 19.09.2009. 13:14 #141107

nece da mi otvori link,stalno izbacuje error zato i pitam za cenu

:: @Skar Da ne bude da napadam odmah ukazacu ti na problem samo. Nenika ti je dao link ka 4audio-u. Umesto sam da pogledas cene i malo cackas ti pitas ponovo za informaciju. Na kraju ce se zavrsiti da ces traziti od nekoga da ih kupi, plati, posalje i ptt plati
:: Ako hoces kvalitet, uzmes Zenke das malo vise novca i miran si
:: Mozes pogledati Koss, AKG, Sony, Creative i to je to. Nema neke mudrosti
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
imarkovic @skar 19.09.2009. 13:28 #141112

broj poruka: 18996
POGLEDAJ MAIL.

Dragg re 19.09.2009. 13:37 #141116

broj poruka: 2270
Link je ispravan. Pretpostavljam da ti je imarkovic poslao PDF cenovnik na mail.

skar @imarkovic 19.09.2009. 13:40 #141117

probacu pioneer kod druga,ako mi se nesvide javim ti se na mail...

Pisko Pa, neću da pomognem 19.09.2009. 14:29 #141140

broj poruka: 6645
Hteo sam da te nateram da pročitaš mnogo više i mnogo boljih odgovora na temu koja te, kao, zanima.
Sad si dobio manje odgovora, a i oni su isto papagajsko ponavljanje senhajzer, KOS, pajonir... a4tech.... itd. Samo da dodam i Altec Lansing. Sve si to već imao opisano i predloženo u zavisnosti od budžeta. A u potragu ćeš opet morati sam, niko neće da ti ih kupi i donese, osim ako ne misli da ti nešto uvali - pa se cima da se nečeg ratosilja.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

skar Re: Pa, neću da pomognem 19.09.2009. 16:41 #141165

hvala u svakom slucaju,senhajzer mi je preskup,kontao sam do 1500din,ali sad sam otvorio pakovanje od samsung inov8,i gle cuda extra bubice sa nastavkom koji pravo ide u usni kanal,izvanredan zvuk,jak bas,extra pozz

:: Hteo sam da te nateram da pročitaš mnogo više i mnogo boljih odgovora na temu koja te, kao, zanima
:: Sad si dobio manje odgovora, a i oni su isto papagajsko ponavljanje senhajzer, KOS, pajonir... a4tech.... itd. Samo da dodam i Altec Lansing. Sve si to već imao opisano i predloženo u zavisnosti od budžeta. A u potragu ćeš opet morati sam, niko neće da ti ih kupi i donese, osim ako ne misli da ti nešto uvali - pa se cima da use nečeg ratosilja
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs