Super lepak, u bilo kom obliku ili bilo kog naziva... Moze i onaj jeftini kineski. Samo pazi da ga ne zalepis za prste, onda ces, hteo ili ne, morati stalno da ga nosis sa sobom :)
:: Super lepak, u bilo kom obliku ili bilo kog naziva... Moze i onaj jeftini kineski. Samo pazi da ga ne zalepis za prste, onda ces, hteo ili ne, morati stalno da ga nosis sa sobom :)
jer sigurno nece da rastopi plastiku posto mi se dosta puta desavalo da mi ti super lepkovi nagrizu plastiku
:: Super lepak, u bilo kom obliku ili bilo kog naziva... Moze i onaj jeftini kineski. Samo pazi da ga ne zalepis za prste, onda ces, hteo ili ne, morati stalno da ga nosis sa sobom :)
OHO lepak nagriza plastiku, a superlepak nebi trebao (nisam cuo da se to nekome desilo sa superlepkom i tom vrstom plastike). Za svaki slucaj, ako neces da rizikujes sa superlepkom imas samo 2 alternative: 1. da ga oblepis izolirkom, ali tada neces moci da ga izvlacis i uvlacis 2. koristi ga bez spoljneg omotaca, tako je manji
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Sudeći po tastaturi koja se vidi na zadnjoj slici, kad budeš lepio ta dva dela, nemoj da proždireš masan burek jer se neće dobro uvatiti lepak.... Inače, i ja bi išao na superlepak, ali ne kineski već malo bolji. Ovo sa lemilicom, samo ako te baš briga kako izgleda.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.