Imam dotican monitor koji radi super vec 3 godine,al fora je u tome da auto adjusments nece,vec 3 godine mi pokazuje kad stisnem dugme auto adjusments not avaible,dosad me ovo nije mnogo tangiralo al aj sad cisto da pitam,sta je fora?
To je monitor sa DVI izlazom, taj auto adjusments radi samo kod analognih monitora ili kada bi taj tvoj prikljucio analognom vezom na graficku.
:: Imam dotican monitor koji radi super vec 3 godine,al fora je u tome da auto adjusments nece,vec 3 godine mi pokazuje kad stisnem dugme auto adjusments not avaible,dosad me ovo nije mnogo tangiralo al aj sad cisto da pitam,sta je fora :: :: HVAL ::
da ti prilagodi sliku monitoru, ali to preko DVI nema potrebe. Imam i ja Samsung 2032BW preko DVI povezan i ne moze da se radi auto isto to pise not available... A na starom Samsung 710N sam mogao to da radim, dok na ovom nisam imao ni potrebe nikada....
Eto vidiš, da si uzeo stari dobri analogni VGA monitor, imao bi šta da čačkaš i podešavaš, kalibrišeš, pallamoodiš o slici i tako. Ovako, priključiš DVI i zevaš ko` idiot. Niti šta da drndaš, prespajaš.... čemu to služi, đavo bi ga znao. A ima i dugmić i opcija, al` ne radi... Čista prevara. Idi to reklamiraj i traži nazad svoja podešavanja koja si platio.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Eto vidiš, da si uzeo stari dobri analogni VGA monitor, imao bi šta da čačkaš i podešavaš, kalibrišeš, pallamoodiš o slici i tako :: Ovako, priključiš DVI i zevaš ko` idiot. Niti šta da drndaš, prespajaš.... čemu to služi, đavo bi ga znao. A ima i dugmić i opcija, al` ne radi.. :: Čista prevara. Idi to reklamiraj i traži nazad svoja podešavanja koja si platio :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.