Radi se o tome da ne mogu da pronadjem drajvere(verovatno ne postoje za w7) za skener tipa Mustek Bear paw 1200cu plus, kao i za kamericu Labtec. Da li je neko uspeo da resi slican problem, ili mora jos da se ceka kako bi se smilovali, da odrade i to.
Za taj skener ne postoje zvanicni drajveri ni za vistu, ni za w7. Pokusaj da skines program Vuescan. Mozda ti resi problem, jer u sebi ima i podrsku za vistu, a ima i bazu za 1200 skenera, kako pise. imas ovde : http://www.hamrick.com/
Nisi naveo koji model kamerice imas. Za neke postoje drajveri za vistu, za neke ne. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Radi se o tome da ne mogu da pronadjem drajvere(verovatno ne postoje za w7) za skener tipa Mustek Bear paw 1200cu plus, kao i za kamericu Labtec :: Da li je neko uspeo da resi slican problem, ili mora jos da se ceka kako bi se smilovali, da odrade i to :: :: RESISTANCE IS FUTILE
Baci to đubre od skenera u kantu. Najgore parče hardvera ikad ! Imam dovoljno iskustva sa njim da to mogu da kažem. Nema šanse da on proradi na W7, a žurka je bila i sa Vistom i XP-om. Može lepo da se natera da radi u Windowsu 2000, što nije ni čudno jer je skener iz doba paleolita.
Re: Re: Rani, Srednji ili Kasni paleolit,da probam sa naprednom pretragom
06.09.2009. 21:27
status: user broj poruka: 4641
Zurio sam pa nisam napisao, model kamere je Labtec Webcam Pro. A sto se tice skenera znam da ne vredi nista( ja sam ga nekad dobio na poklon), ali mi ponekad fino zavrsava posao. Mislio sam da ga iskoristim koliko moze, posto je vec ispravan, medjutim izgleda da mora da se daju pare i za to novo!!! Sto se tice ove kamerice postoje driveri za vistu, ali na W7 ne rade.
RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Baci to đubre od skenera u kantu. Najgore parče hardvera ikad ! Imam dovoljno iskustva sa njim da to mogu da kažem. Nema šanse da on proradi na W7, a žurka je bila i sa Vistom i XP-om. Može lepo da se natera da radi u Windowsu 2000, što nije ni čudno jer je skener iz doba paleolita :: ::
Neće ti Mustek proraditi na Windows-u 7 sve da si čarobnjak.
Što se ScanJet-a tiče, ni za to nisu šanse velike, kod njega možeš da setup pokreneš u kompatibility modu, ali tu nije siftver problem nego sami drajveri.
Svaka cast na savetu. zamenio u compatibility modu, umesto XP service pack 2, stavio sam Vista SP 2 i kad sam pokrenuo, instalira najnormalnje i radi kao pre. Hvala ti puno. Pozdrav
RESISTANCE IS FUTILE
:: Da li si probavao Compatibility mode u W7 :: :: Meni je tako proradilo nesto SW-a koji nije htio da radi na W7 .. :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.