Zapalio mi u oko danas SILVERSTONE SST-ST56F 560W,posto jos nisam odlucio koje napajanje da pazarim a dosad sam merkao Chifteca od 550W ovo mi izgleda kao dobra alternativa za moj budzet od 50e,interesuju me misljenja i iskustva o Silverstonu posto se pre nisam susretao sa njim i nemam predstavu da li mi se isplati kupovina.
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Uzimaj taj Silverston i pevaj,za takvog prizvodjaca cena je vise nego povoljna...Nemoj ni da razmisljas o Chieftecu ili OCZu jer mu jos uvek nisu dorasli... Silverston ima dugu reputaciju u pravljenju izuzetno kvalitetnih napajanja...
pa taj ocz ce sigurno podrzati i procesor i kartu samo ne znam i silverstone u servisu u kome sam ja radio nikad nije `sagoreo` a nije mi ih bas mnogo proslo kroz ruke ne znam o5 to je do tebe ja bih uzeo ili OCZ ili Coolermaster Aerocool 550W Turbine Power ili Silent Pro M 500W a i meni se licno svidja OCZ OCZ 550W Fatal1ty Modular Gaming Power Supply to ti je oko 50e a `zdije spadaju nepca`
Čoveče kakav monstrum.......22A 22A 32A 29A.....buši, a ha ha ha....
:: Sta vam je ljudi sa tim slabim napajanjima, sve je to sto kaze xendza `shit` :: Ovo je buducnost :: :: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=13 :: :: em komponente sigurne, em za zimu dusu dalo (ko nema Smederevac):)))))))) :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
Ima li ovo od 2 KW, ili moram da uzmem 2 pa da uparim?
:: Sta vam je ljudi sa tim slabim napajanjima, sve je to sto kaze xendza `shit` :: Ovo je buducnost :: :: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=13 :: :: em komponente sigurne, em za zimu dusu dalo (ko nema Smederevac):)))))))) :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
Ja bih licno uzeo taj Silverstone,jos ako mozes da nadjes za te pare...Kao sto kaze DaSickSyst ima dugu reputaciju i pravi veoma dobra napajanja...Mada ni sa tim OcZ-om neces pogrijesiti...
Care ako ti meni nadjes to napajanje za ~50e odma ga kupujem :P stvar je u tome sto se njegova cena krece oko ~80e a ja te pare nemam :D
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
:: pa taj ocz ce sigurno podrzati i procesor i kartu samo ne znam i silverstone u servisu u kome sam ja radio nikad nije `sagoreo` a nije mi ih bas mnogo proslo kroz ruke ne znam o5 to je do tebe ja bih uzeo ili OCZ ili Coolermaster Aerocool 550W Turbine Power ili Silent Pro M 500W a i meni se licno svidja OCZ OCZ 550W Fatal1ty Modular Gaming Power Supply to ti je oko 50e a `zdije spadaju nepca` :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Hiper power supplies, najnovije obavestenje !!! Hyperi, nove serije 2xxxKW. Naime kompanija Hyper planira da u Septembru lansira seriju napajanja2xxx, istovremeno kad i Microsoft najavljuje DX11.Istovremeno ce i AMD izbaciti seriju 5xxx. Iz Hyper-a naime tvrde da ce nova serija napajanja 2xxx biti u potpunosti kompatibilna sa serijom 5xxx, kao i sa DX 11. Pozdrav RESISTANCE IS FUTILE
:: Ima li ovo od 2 KW, ili moram da uzmem 2 pa da uparim :: :: :: :: Sta vam je ljudi sa tim slabim napajanjima, sve je to sto kaze xendza `shit` :: :: Ovo je buducnost :: :: :: :: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=13 :: :: :: :: em komponente sigurne, em za zimu dusu dalo (ko nema Smederevac):)))))))) :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.